Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Mal Magistrice proti bumbarjem in psihopatom

Mal Magistrice proti bumbarjem in psihopatom

Bumbar ne bo poslušal, psihopat tud ne brihten pa mogoče ja. Je pa res, da brihten že nekako ve in bo le izgubil čas.

Glej na lastno odgovornost ali pa ne glej.

https://www.youtube.com/watch?v=eJgHv2ng6uY

Kako pa shizofrenik Darci Čater kaj??? Bo mamici uspelo, te pravočasno spravit na zdravljenje, da ne bomo spet brali v črni kroniki novo tragedijo?

dans pa ne gledam morilcev 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=MkMOpb3HVxM

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Sem bumbar in ne bom poslušala, ker se mi ne da. Ker ne bom poslušala, sem očitno morda tudi psihopat. Brihtna pa nisem, ker v nobenem primeru ne bom poslušala.
Hmmmmm…. 🙂

Zaključek: …. Sem zabit bumbar psihoapat.
In?
Prosim za čimveč odgovorov na “In?”.

Sem bumbar in ne bom poslušala, ker se mi ne da. Ker ne bom poslušala, sem očitno morda tudi psihopat. Brihtna pa nisem, ker v nobenem primeru ne bom poslušala.
Hmmmmm…. 🙂

In?
[/quote]

Ne ti si “samo” ženska. To pomeni, da si lahko vse od naštetega tako dobrega kot slabega plus še kej več 😉
Konec koncev ni psihopata, niti bumbarja ter niti brihtnega, ki ne bi skozi žensko na svet prišel.

Ne ti si “samo” ženska. To pomeni, da si lahko vse od naštetega tako dobrega kot slabega plus še kej več 😉
Konec koncev ni psihopata, niti bumbarja ter niti brihtnega, ki ne bi skozi žensko na svet prišel.
[/quote]

V bistvu raje nosim značko zabitega bumbarja kot ‘samo’ ženske. To je vpliv okolice, ki se mu nehote podlegam (trenutno še). Zakaj ima ta ‘samo’ ženska tako negativen predzvok?
Mimogrede, psihopati, bumbarji, brihtni, zabiti … so neverjetno zanimivi osebki za študije … po več letih se vpašaš: so res nori oni ali sem nor jaz?

V bistvu raje nosim značko zabitega bumbarja kot ‘samo’ ženske. To je vpliv okolice, ki se mu nehote podlegam (trenutno še). Zakaj ima ta ‘samo’ ženska tako negativen predzvok?
Mimogrede, psihopati, bumbarji, brihtni, zabiti … so neverjetno zanimivi osebki za študije … po več letih se vpašaš: so res nori oni ali sem nor jaz?
[/quote]

Samo je zaradi male provokacije, kot je bila tvoja 🙂

Hmmmmm…. 🙂

In?
[/quote]
😁😁😁

Samo je zaradi male provokacije, kot je bila tvoja 🙂
[/quote]

Moje provokacije so vedno namerne.

Moje provokacije so vedno namerne.
[/quote]

Itak sj si “samo” ženska 😀

Kako pa shizofrenik Darci Čater kaj??? Bo mamici uspelo, te pravočasno spravit na zdravljenje, da ne bomo spet brali v črni kroniki novo tragedijo?
[/quote]

ne sodiš v to temo trol

New Report

Close