Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mal me matra radovednost……

mal me matra radovednost……

mal me matra radovednost….:
kolikor ur na dan delate? Ali je kdo, ki REDNO, dan za dnem, dela po 10 ur ali celo več?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Saj nisem japonc!
Delam svojim letom primerno in ustrezno.tako.

če je dobra pica može i neredno…hahahaha

ojla frend…….ob dobrih babah pa je tud 25 ur premalo…hehehehehe

leta letijo - iščem stevardeso.....

Veš kaj?
Na enga tvojega rojaka sem danes jezen.Me je neki užalu baraba ejgovska…

Avtosugestija
Ženo Lidijo je močno bolel zob. Odšla je k zobozdravniku, ta ji je izdrl zob in naslednji dan se je prebudila brez bolečin. Po zajtrku je mož Peter začel stokati, da ga boli zob. Žena ga je napotila k zobozdravniku, ki ga je pregledal, mu slikal zobe in mu povedal, da ne najde vzroka bolečine. Menil je, da gre za psihološko bolečino in mu svetoval naj se usede v čakalnico in pol ure ponavlja: “Mene ne boli zob! Mene ne boli zob!” Po polurnem ponavljanju navedenih besed zobobola res ni več čutil. Peter se je odpravil domov in takoj po prihodu ženo nagovoril k posteljnim užitkom. Po seksu se je odpravil v kopalnico, se vrnil čez pol ure in zopet seksal. Po seksu zopet v kopalnico in čez pol ure ponovno seks. Po tretjem seksu se je zopet odpravil v kopalnico, žena Lidija pa se je čudila, od kod mu moč, da je v tako kratkem času kar trikrat seksal, saj mu doslej to še ni nikoli uspelo. Pokukala je v kopalnico, kaj Peter dela, in ga zaslišala, kako ponavlja besede: “To ni moja žena! To ni moja žena!”

leta letijo - iščem stevardeso.....

Jest bom pa ponavljal:
saj ni moja rit, saj ni moja rit,….
😉

zanima me število uradno določenih ur dnevno.
če lahko……….

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Odvisno od sezone Štefi.Tak poklic pač….

madonca bi bil neumen, da bi sexal s kešno dobro bejbo zraven pa ponavljal:”Saj jo ne s svojim, saj jo ne s svojim!”
hahahahaha, sexam z “razotovim”, hahahaha,.
hahaha

Jeeeeeeeeeeeeee………………..ti, jaz ziher sodim med tiste, ki efektivno, ampak res efektivno delajo osem ur, sem pa po deset ur v službi, samo se mi konec službe že malo feclja, resnično. In to, skupaj vzeto, traja vsaj sedem mesecev od dvanajstih! Pa ne, da bi s tem hotela kaj več povedati, ampak, žal, tako je. Ne morejo, tako mi šefi pravijo, zaposliti še enega za delo, ki ne sodi v moj okvir, pa ga vseeno opravljam in tako mi velikokrat znese delati po deset ur, od tega čisto in zagotovo osem ur efektivno, skoncentrirano, včasih tudi malice na ta račun ni, je pa potem doma ob osmih zvečer nekaj na hitro “požrtega”, kar seveda pušča posledice.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Smotka!
Si zadost stara, da bi se lahko navadla krivine hvatat dohtarca…..
Ko te bodo 1 leto pred penzijo kaki smrkavi menedžerji(kolk mi gre na kozlanje ta izraz v našem okolju!!!!) brcnili v rit,ker jim ne boš več potrebna…se ne bo nihče spomnil vsega tvojega žrtvovanja za klinčevo firmo,verjemi!
Skratka,ubaci u prvu!
🙂

Jeeeeeeeeeeeee, res je, prav imaš, sp, dejva midva vsaj danes v prvo. Itak je vse, kar si napisal res, le da imam sama tako svinjsko nabrušen jezik, da se vanj včasih še sama urežem, kaj šele tili “nadebudni managerji”, ha, ha, ha. Ne veš, s kakšnim užitkom in prefinjenostjo jih poučujem o rečeh in stvareh, ki bi jih morali znati, ko pridejo z magisterijem iz faksa!!! Ni kej, znajo to, kar lahko prenašajo v knjigah, bemu sveca, ne znajo pa tistega, kar človek pobere malo tu, malo tam, malo zjutraj, malo zvečer in …. ebat ga, dragi sp, takih, kot sva midva, pa še ene dvajset tu gori, ne delajo več!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

tle ponavadi 6 do 10 ur, odvisno od dneva…….. doma pa itak delam in ne gledam na uro…….. ampak tistga je mal, haha, zaenkrat še……..

New Report

Close