Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mal moram pojamrat

mal moram pojamrat

a se vam je že kdaj zgodilo, da ste imeli dobro prijateljico, za katero vas je skrbelo, bili ste ji pri roki, ko vas je rabila, poslušali ste jo,v “živo” in po telefonu, jo povabili k sebi, ko se vam je zdelo, da je osamljena, žalostna, potrta…..
Potem pa vas nek nepričakovan pripetljaj, ko že skoraj umirate od strahu, kaj je z njo, ker se nič ne oglasi, postavi na realna tla……
.-((((
…..in potem ugotovite, da ste bedak, tepec, norec, idiot, kreten…….

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Saj niso sam “prijateljice” take…..

pa že stokrat sem si rekla, da moram vzet pamet v roke…..
ampak…
me še ni izučilo:-((((
Zmeraj me je grizla vest, če nisem pomagala ali bila pri roki…..
ko priletim na realna tla, sem nekaj časa “huda2..toda takoj, ko začutim, da me kdo potrebujem, pozabim na vse trdne sklepe, da mi bo “vseeno “.pa se zgodba spet ponovi……….

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

jaz rabim tko…en mal pomoči…..mislim,da mi lahko pomagaš.
😉

ojej..dons sem nesposobna za kakršnokoli pomoč:-))
počakaj na naslednji trenutek slabosti .-)))

:)))))))) ja :)))))))))))))

ane..ane

:))))) ma kaj češ….tak je life…..zmeraj bo…..sam nas nebo več…:))))))))

Ah veš kaj?!
KTG!!!

A se že poslavljaš Perli?
Počak še mal,no….morava še kako ušpičit!
;-)))

ja boš ja……izvoli….))) jaz sem preveč utrujena že……

Tipično po babje!
Ko se mi hoče mal zažurat….ratajo vse na smrt utrujene…..
Ej…bo treba res razota poslušat…pa po kakih pubertetnicah usekat.
;-))

aham….me stare koke več ne palimo na take………mlade so pa še za nafarbat!:))))))

Ta stare padate še prej,hehe!
;-)))

možno……jest že ne……več….

A češ enga velikega cmoka?

Ne……

Nočeš tistega,kar bi pol foruma plačalo,da dobi!!???
Že prav……:-(

kolk pa košta en tvoj cmok potem.-))
da vidim, če je dost v šparovčku

veš…..a povem naglas..a upaš prebrat ti in še pol foruma?

Kolko košta?
Za nekatere zastonj…za druge pa ni cene.
😉

če en cmok košta sto kil piškotov, potem se ne grem več :-)))
bi jih raje sama pojedla kot za cmoka dala .-)))

kaj pa?
sam,da ne bo kaj hudega…..

:)))))))))))))))))))))))))) eni pa majo tarifo ne!!:)) blagor jim…

.-))
če dam na vago na eni strani en cmok, na drugo pa 100 kg piškotov….
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, vsak pameten človek, zlasti ženska, bi se raje odločila za piškotke, ane?

New Report

Close