Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mal za hec

Mal za hec

Punce, znano je, da ste v tistih dneh mal bolj sitne, pričeske vam ne stojijo, nekatere imate bolečo menstruacijo…pa kaj vem kaj še…

Mi se pa nimamo na kaj zgovarjat. Kaj pa če bi mi enkrat rekli npr.: ob polni luni ali ob mlaju nam ne stoji? Bil bi ogenj v strehi, a ne?

Sploh se ne da komentirat! Nemogoče!!!!Kao, 1. teden sem sitna jaz, čez 14 dni ti- kaj dobimo, zafrustrirane partnerje, sitne otroke, nevzdržno stanje v službi (dans jaz, pol sodelavka, nato pa še sodelavec…in ko dodamo še direktorja…!!!). Bog je že vedel zakaj samo Eva.

Pa še res je, Tjaška!

Ha, res da nimate “visečega” ob točno določenih terminih….ampak recimo, ko je fuzbal, me moj ne porajta…oz. stoji mu že….samo da sem jaz aktivna, on pa pasiven. 🙂
Je pa zato burno pa fuzbalu. :))

Haha, kot da bi gledal naju v ogledalu! Sicer pa šport je zakon, zato se takrat ne sme preveč motit…

Hja, šport je zakon, samo da nama grejo po glavi različni športi…
Ah, pa saj to včasih prav paše….mu nagajati, ko gleda fuzbal…ima kakšen (nujen) tel.pogovor……ha, ha…znamo bit prav poredne…saj zato se nam pa ne morete upreti.

Backa, ti verjetn ne bi več smela bit sitna, a si še kr?

Ljubljeni, razumeš, nimam je le tri dni. No, sitna pa res nisem več, ha ha.
Pa ti? Tud tebe je v tem mesecu ene parkrat metalo in si bil malo mulast, ne de? Kaj je blo pa to???

Najbrž polna luna, al pa mlaj, sam mi je vseen stal, haha

Sem mela srečo, ne de? Kaj bi jaz brez tebe….

Šele dons sem lahko prebral, ker je vse zmešan, menda še bolj kot jaz nate!
Kljub polni luni mi je kar naprej stal, ni čudno ko pa kar naprej nate mislim.
Pravijo, da ženske pomislijo na sex 3-4 x dnevno, moški pa 5-7 krat. Jaz pa vsako minuto: 1440 x-zaradi tebe!

Sj moski mate tud nihanja hormonov…tko kt zenske pa ste tud sitni takrat 😉

www.studentarija.net

A če nam ne vstane, misliš al kaj? Sej men zmiri!

Ne da ne vstane..sitni ste 😉

www.studentarija.net

Ja, ampak sam če ne dobimo tist…

New Report

Close