Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mal za..upssssss

mal za..upssssss

Što je muškarac koji vara svoju ženu?

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
Svinja.

——————————————————————————–

A muškarac koji ne vara svoju ženu?
.

.
.
.

.
.
.

.

.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
Lijena svinja.

haha

leta letijo - iščem stevardeso.....

nič novega nisi povedal……… sam ne vem zakaj si uporabil žensko obliko…… drgač je bolj znano, da so prasci……. hihi……. opsssssss

a si ti moj pujsek? oppppsssss

se pravi, da je moški žival tako ali drugače………….hi, hi, hi:))))))))))))))

CMOKCA

The best in life is free

Hmmm… odojek…. :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

pršuuuuuuuuuuuuuut, pancetka v koščih……… uuuuuuuuuuuuuuuu

Ffffffffjuuuuu…. To pa to ja :))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Mujo dao oglas u novinama:

DONIRAM SPERMU, UGRADNJA BESPLATNA.

če bi me varal, bi bil svinja še mil izraz, ki bi ga slišal :-)))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

te varam z vsako, ki me neče……

kaj pa zdaj?????????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Stran od mojga prasca!!!!
Sem ga prvi zagledal!

kako,da ne privoščiš možu tistega, kar pri tebi ne dobi, ob tem bi ga pa še zmerjala?
;-)))

Mmmmmnjam… Kaj pravš? S polnimi usti bolj težko poslušam :)).

hehehe, če bi bila midva skupaj, bi ti prej padlo na pamet, da bi šel peš na luno kot pa to, da bi me varal .-)))))))))))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

to pa ne drži !
Kuham mu, perem mu cunje, prenašam , ko gleda TV, brišem za njim prah, pospravljam kopalnico ko se brije (grrrrrrrrrrrrrr), prenašam njegovo moško naravo, hehe….
kaj je še takega, kar moj najljubši in najdražji ne bi dobil od mene’!
:-9

hahahahahaha!!!!!!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kaj je SP..?
že vidim, da sploh NISI vedel, da sem tako pridna in tako popolna žena!

New Report

Close