Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka mala poroka pomoč

mala poroka pomoč

Midva z partnerjem si želiva malo poroko,povabila bi samo sorodnike.Vprašala bi vas ,ali je katera imela malo poroka in kako jo je pripravila.Ali je imela glazbo?Midava bi šla na urad z poričami in starši,pozneje pa bi pripravila doma piknik.Prosim za nasvet.
Skupaj sva že 9 let,ker pa sva si gradila hišo nivava prav dosti denarja,zato bi se najraje odločila za skromno poroko.
lp

živ!

zakaj pa ne če vama je tako všeč….to je bla tut moja prvotna ideja, samo se nas je na koncu nabralo 50, pa je to ressamo žlahta pa ene par dobrih frendov…ah kaj čmo 🙂

lp, lara

Živjo,

to bova naredila midva! Na civilno poroko sva povabila samo najožje sorodnike po poroki pa gremo na kosilo brez glasbe, ker midva nikakor nočeva plesati ali česa podobnega!

Pa še ceneje je tako da denar, ki bi ga porabila za organizacijo ohceti, kjer bi uživali vsi drugi samo midva ne, lahko porabiva za kaj bolj “pametnega”!

Lp U

Tudi modva tako mislima,da se da denar porabit za kaj boljšega.

Najina poroka:
– 8 najožjih sorodnikov
– dopoldanska ura na Lj. gradu
– kosilo v gostilni izven Lj. – Gorenjska
– ob 17h sva bila že “frej” :))

Skupni strošek (taksa, obleka, šopek…) = 100.000 sit brez kosila (katerega so plačali starši, pa mislim, da ni bilo več kot 35.000 sit).

Z eno besedo: SUPER!

No, jaz sem pa mislila da sva midva osamljen primer glede majhnih porok! Lepo da nas je kar nekaj!

Lp U

Midva sva imela tudi “malo” poroko – midva in najini priči.

Tudi midva sva najprej hotela potiho, le z dvema pričama. Pa sva potem rekla, da ne bi bilo fer do staršev in bratov.

??? Sicer pa se lahko poročiš tudi ob sredah, če ti sobota ni preveč všeč.

Midva sva tudi razmišljaja da bi se poročila sama samo z pričama, pa bi bilo za starše ful hud udarec in sva tud njih povabila! Bova se pa na sredo, da ne bo toliko rompompoma!

Razmišljala sva tudi da bi šla kam na dopust in se tam poročila. Ko bi pa prišla domov bi pa samo povedala da sva poročena! Saj moji ne bi zamerili pa tud njegovi ne samo bilo bi jim pa hudo zato sva se premislila!

Lp U

Saj najinim staršem tudi ni bilo O.K. – ampak to je bil najin dan.

New Report

Close