Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Malce hudo…

Malce hudo…

Še ne spiš Eva7? 🙂

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Japkica: Zate!! Skupina bo predvajala koncert v živo!

Obvezno Prideš,ko rada Plešeš!! Lepo Sanjaj!

:http://uk.youtube.com/watch?v=ltUiKvNsgJ0)

Če imaš v žlahti nekoga, ki je doživel hudo spolno zlorabo, ti take stvari pač ne morejo bit smešne…

Upam, da se ne najde kdaj kak idiot, ki bi ji poslal takle mail… Pa to ne leti nate eva, da se razumemo…

…ker politika ga tako ne zanima in posledično “usoda” njegovih otrok…[/quote]

ti lumpa ti! annabelca!! no če ga pa zanima lunin festival, potem PA GA zanima ‘usoda’ njegovih otrok.

ti čebelca, ti ne veš kaj je lunin festival, je tko?[/quote]

Japkicaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa to je ja najmanj kar lahko starš naredi za svojega otroka, no!!!

Kupili smo oklepnike (z ali brez cevjo) od firme Patria.
Si nekaj pomešal :)))

cc

leta letijo - iščem stevardeso

Si nekaj pomešal :)))[/quote]

Zna se zgoditi, da bi možje v belih ovratnikih s prejetimi podkupninami znali še Patrio kupiti, ja 🙂

Zna se zgoditi, da bi možje v belih ovratnikih s prejetimi podkupninami znali še Patrio kupiti, ja :)[/quote]

U, kok pa tebe tole boli, Anabell… Še dobro da je lahko nam vesoljcem rahlo nepomembno kdo si je v tem primeru napolnil žepe…

Zna se zgoditi, da bi možje v belih ovratnikih s prejetimi podkupninami znali še Patrio kupiti, ja :)[/quote]

U, kok pa tebe tole boli, Anabell… Še dobro da je lahko nam vesoljcem rahlo nepomembno kdo si je v tem primeru napolnil žepe…[/quote]

S takim razmišljanjem ne boš daleč prišel. In taki hodijo pol na volitve, pa nam državo zajebejo.

Ortodoksna, a?

Ne hodim na volitve. Tak.

Ortodoksna, a?

Ne hodim na volitve. Tak.[/quote]

Ja, pa BRAVO, no!!!!!! Edino pametno.

Ortodoksna, a?

Ne hodim na volitve. Tak.[/quote]

Ja, pa BRAVO, no!!!!!! Edino pametno.[/quote]

No, annabela, te lahko vprašam, pa pošteno prosim, ali si do sedaj razen ropotanja in soljenja pameti drugim glede politike, naredila kaj večjega za bolši jutri nas vseh?

Ali pa si bolj tiste sorte človeka, ki doma v dnevni sobi dan za dnem kolne čez politiko? Veš, takih imam jaz čez glavo dovolj, ker se tako radi skregate z vsakim, ki ne misli enako kot ti…

Mislim, da se malce precenjuješ, ko sodiš o moji pameti, le da te to verjetno ne gane…

Ja, pa BRAVO, no!!!!!! Edino pametno.[/quote]

No, annabela, te lahko vprašam, pa pošteno prosim, ali si do sedaj razen ropotanja in soljenja pameti drugim glede politike, naredila kaj večjega za bolši jutri nas vseh?

Ali pa si bolj tiste sorte človeka, ki doma v dnevni sobi dan za dnem kolne čez politiko? Veš, takih imam jaz čez glavo dovolj, ker se tako radi skregate z vsakim, ki ne misli enako kot ti…

Mislim, da se malce precenjuješ, ko sodiš o moji pameti, le da te to verjetno ne gane…[/quote]

Imaš prav, ti in tvoje razmišljanje me pa res ne ganeta.

Mislim, da se malce precenjuješ, ko sodiš o moji pameti, le da te to verjetno ne gane…[/quote]

Imaš prav, ti in tvoje razmišljanje me pa res ne ganeta.[/quote]

Vidim, ja. Prav res ne.

kupili smo samo oklepnike, ker je za cevi (beri orožje) zmanjkalo denarja))) zgleda da bodo naši vojaki namesto, da bodo streljali na talibane le te povozili)))

kupili smo samo oklepnike, ker je za cevi (beri orožje) zmanjkalo denarja))) zgleda da bodo naši vojaki namesto, da bodo streljali na talibane le te povozili)))[/quote]

V tem trenutku bo težko kdo koga povozil, ker si še jih Erjavec hodi v Gorenje ogledovat 🙂

Še vedno čakam na tvoj odgovor na prvo vprašanje…vidim pa samo pametovanje… Bi izvolila, prosim?

Ali smatram odgovor kot ne?

kupili smo samo oklepnike, ker je za cevi (beri orožje) zmanjkalo denarja))) zgleda da bodo naši vojaki namesto, da bodo streljali na talibane le te povozili)))[/quote]

V tem trenutku bo težko kdo koga povozil, ker si še jih Erjavec hodi v Gorenje ogledovat :)[/quote]
no jaz sem jih že videl kako se vozijo po Šoštanju)) torej obstajajo, za razliko od vesoljcev)) ma, jaz sem zato, da jih naredijo, potem pa jih na Počeku komisijsko uničijo, saj je vseeeno kje jih bodo uničili, tu pri nas, al pa v Iraku, Afganistanu, Čadu,…tu pri nas vsaj ne bo nobeden mrtev

Ben, zelo podpiram tvoje sodelovanje pri človekoljubnih organizacijah.

In zraven potrjuješ to kar sem povedal za tem vprašanjem.

No sedaj pa vama z flaškotom prepuščam tole temo za nadaljevanje pametovanja, naredila itak ne bosta nič. Pa dajta vsaj lajat.

ampak dejstvo je da nam je vojna v krvi, v 2sv so največje zločine počeli umirjeni, družinski možje, ljubeči očetje, ki so, ker so dobili možnost, da počnejo zločine nekaznovano, spustili vso nizkoto človeške duše na plan.

No sedaj pa vama z flaškotom prepuščam tole temo za nadaljevanje pametovanja, naredila itak ne bosta nič. Pa dajta vsaj lajat.[/quote]
če si ti v kakšni človekoljubno organizaciji, lepo te prosim, ne mi pomagat če bom v stiski)))

No sedaj pa vama z flaškotom prepuščam tole temo za nadaljevanje pametovanja, naredila itak ne bosta nič. Pa dajta vsaj lajat.[/quote]

Ti, človekoljub, lajajo psi, a veš.
In politika presneto vpliva na naša življenja, če dovoliš, da še to dodam.

če si ti v kakšni človekoljubno organizaciji, lepo te prosim, ne mi pomagat če bom v stiski)))[/quote]

To o človekoljubnih organizacijah je sicer zraslo na anabelinem zelniku.

Govoriš pa neumnosti, Flash. Res je, verjetno ti nič ne manjka, zato se lahko tako vehementno otepaš pomoči… O zarečenem kruhu je že bilo govora tukaj…

glej, saj ni treba ravno vseh neumnosti klatit tukaj, samo zato, da bi mi pariral, to ti lahko škodi, no, vsaj tvojemu ugledu… Pa še vem ne zakaj imaš tako močno željo to počet? Je kriv tvoj ego? Se počuti v senci?

Važno je sam to, da se vama godi krivica s temi tanki, ja. Kok vam pa mimogrede politiki pokradejo pred očmi, pa ni tok važno… Aja, pa da je Erjavec sexy, sej res… ccc.

Ben, saj vem,da se sedaj sprašuješ – le kaj ima politika veze z mojo srečo?

New Report

Close