Malce hudo…
če si ti v kakšni človekoljubno organizaciji, lepo te prosim, ne mi pomagat če bom v stiski)))[/quote]
To o človekoljubnih organizacijah je sicer zraslo na anabelinem zelniku.
Govoriš pa neumnosti, Flash. Res je, verjetno ti nič ne manjka, zato se lahko tako vehementno otepaš pomoči… O zarečenem kruhu je že bilo govora tukaj…
glej, saj ni treba ravno vseh neumnosti klatit tukaj, samo zato, da bi mi pariral, to ti lahko škodi, no, vsaj tvojemu ugledu… Pa še vem ne zakaj imaš tako močno željo to počet? Je kriv tvoj ego? Se počuti v senci?
Važno je sam to, da se vama godi krivica s temi tanki, ja. Kok vam pa mimogrede politiki pokradejo pred očmi, pa ni tok važno… Aja, pa da je Erjavec sexy, sej res… ccc.[/quote]
A lahko samo eno vprašanje? Kdaj si nazadnje delal kak IQ test??????
če si ti v kakšni človekoljubno organizaciji, lepo te prosim, ne mi pomagat če bom v stiski)))[/quote]
To o človekoljubnih organizacijah je sicer zraslo na anabelinem zelniku.
Govoriš pa neumnosti, Flash. Res je, verjetno ti nič ne manjka, zato se lahko tako vehementno otepaš pomoči… O zarečenem kruhu je že bilo govora tukaj…
glej, saj ni treba ravno vseh neumnosti klatit tukaj, samo zato, da bi mi pariral, to ti lahko škodi, no, vsaj tvojemu ugledu… Pa še vem ne zakaj imaš tako močno željo to počet? Je kriv tvoj ego? Se počuti v senci?
Važno je sam to, da se vama godi krivica s temi tanki, ja. Kok vam pa mimogrede politiki pokradejo pred očmi, pa ni tok važno… Aja, pa da je Erjavec sexy, sej res… ccc.[/quote]
bolj te berem manj mi je jasno kaj pravzaprav želiš povedati, ben, verjemi mi, nikoli nisem od nikogar prosil za pomoč, in tega nimam namena početi, glede zarečenega kruha, tega pregovora nisem nikoli štekal in zame ne velja, za ostale pa, kakor vam drago
če se mi godi krivica? jasno, konec koncev jih kupujejo z mojim denarjem, ne spomnim se, da bi jih erjavec plačal z svojim, ali pa janša, in ja jezi me, ker je rcimo janša svojim frendom s prodajo mercatorja pdaril 200 milijonov evrov, ena pediatrična klinika pa stane 100 milijonov, pa še ljudi so žicali za denar da se je sploh začela gradnja, zato ben, me je sram, da živim v državi v kateri mora otrok 5 let čakati da pride na vrsto pri ortodontu, ker pač ni denarja, po drugi strani ga pa država daje za neumnosti kot je vojska
vse ostalo kar si napisal pa ne zdrži resnega komentarja, zato ti samo rečem Alah je velik in Mohamed je njegov prerok)))
No, taki, konkretni odgovori lahko za seboj potegnejo konkretne pogovore.
Tukaj ti ne bom šel proti, ker se strinjam.
Sem pa med drugim zapisal, da se pač poizkušam ne obremenjevati s tem, ker mi čisto nič ne pomaga. Me pa moti, ja, da se take stvari dogajajo. In potem je anabela “padla ven”…
Glede Alaha pa…naj ti osveljuje pot k večni slavi…
Vsakemu svoje.
Hej, pa to je res ratalo “malce hudo…”
Mejte se radi, jaz vas imam!