Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Maldivi, Sejšeli – iščem sopotnico!

Maldivi, Sejšeli – iščem sopotnico!

Pozdravljeni,
na portal sem se prijavil, ker iščem sopotnico za Maldive ali Sejšele – stvar dogovora. Sopotnici sem pripravljen tudi plačati celotno potovanj. No vse skupaj je odvisno od sopotnice. Sem prilagodljiv in se vse lahko dogovoriva, lahko ti plačaš letalske karte in jaz bivanje, lahko plačava vsak svoje, lahko plačam jaz vse. V glavnem vse je stvar dogovora.
Torej kot je že bilo rečeno iščem sopotnico za druženje oziroma potovanje na Maldive ali Sejšele. Sopotnica naj bo stara od 19 do 40 let, simpatična, zgovorna in zanimiva. Če te fant ali mož pusti si lahko tudi vezana ali poročena, lahko imaš tudi otroke,…ampak vzamem samo tebe.
Termin bi bil v mesecu aprilu ali maju za 10 dni (cca. 2 dni je vožnje tja in nazaj). Lokacijo na Maldivih oz. Sejšelih bi izbrala skupaj, nekaj otokov na Maldivih imam že ogledanih, ampak odločila se bova skupaj.
Ne iščem partnerke ampak druženje, da ne bo preveč dolgčas. Razlog zakaj iščem na tem portalu je predvsem zaradi tega, ker je ta portal temu namenjen in prosim, če me ne obsojate.
Sem poslovnež, ki sem kar precej zaposlen s svojim delom in upam, da mi bo ta portal kaj pomagal. Sanjam o dobrem in zanimivem dopustu. In še nekaj o meni: 38let, 180 cm, sem simpatičen, zgovoren, duhovit, zanimiv, luštkan,…in prepričan sem, da v moji družbi ni nikoli dolgčas.
Če si resna mi piši na mail [email protected] pa bova kakšno več rekla kako in kaj.
Vsi, ki želite škodovati z zlonamernimi komentarji vas prosim, da ne pišete.
Tadej

New Report

Close