Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Mali avto in servo volan

Mali avto in servo volan

Zivjo!

Trenutno vozim nissan micro letnik 99. Ni kaj, avto kot naročen zame, le… Manjka SERVO VOLAN!!! Preden pridem s parkirišča, sem čisto premočena. Zanima me, kateri mali avto že ima servo volan in kateri letnik. Pa seveda, koliko me bo to stalo. Mi pomagate?

Lep pozdrav, Tina

to že nekaj časa vgrajujejo; evropski avtomobilčki imajo servo serijsko po večini z letnikom 98 ali pa celo kako leto prej, ravno tako imaj z letom 98 tudi yaris servo serijsko.

TINCA ti pa imaš fitnes napravo kar v MICRI. Verjetno imaš krepke mišice … Šalo na stran. Preden se odločiš za prodajo MICRE, ki ti je zelo pri srcu, ostane še ena rešitev. Pri tem, ko obračaš volan, skušaj »poskrbeti« za to, da se bo avto premikal, naprej ali nazaj. Verjetno sučeš volan na mestu-avto ustavljen, pri tem se ti kolesa »upirajo«. Volanski sistem vsakega avtomobila, pa je narejen tako, da čim avto le malenkost premakneš, je vrtenje-obračanje volana veliko lažje. Malce vaje, pa bo.
Druga možnost je menjava MICRE. Če je lepo ohranjena in vzdrževana ne bo problema zanjo dobiti čedno vsoto. Potem pa na lov za novim avtom. Brez fitnes naprave seveda.

LP, Škorpjon

New Report

Close