Mali Lošinj -h. Aurora
mi smo bili lani, in letos gremo ponovno, torej iz tega sledi, da nam je bilo zelo lepo.
Hotel leži v zalivu Sunčana uvala, zraven je hotel Vespera. Sobe so v redu, hrana pa odlična (samopostrežni zajtrk in večerja in v glavni sezoni tudi zastonj vsa pijača ob zajtrku in večerji). Sence je ogromno, v bistvu (hecno se čuje) težje najdeš sonce kot senco. Tik pod hotelom (spustiš se dol po stopnicah, ca 50-100 m. Na plaži je en del narejen iz drobnega peska, je čisto na soncu in tam se največ ljudi gužva in sonči in tam se tudi hodi v vodo, ker je vseskozi majhen pesek oz. mivka. Ostali (tudi mi) pa ležimo malo višje, v gozdičku v senci in res je fajn. Na plaži je ena restavracija, in v obe smeri na plaži je v gozdu urejena peš pot oz. lahko se tudi voziš tam s kolesi. Prideš lahko v bistvu zelo daleč, mi smo se vozili s kolesi in res je blo fajn. Zraven hotela so teniška igrišča, sam center Malega Lošinja pa je ca. 15-20 minut peš (tudi urejena peš pot, tako da se ne gre po glavni cesti).
Skratka, nam je vse ostalo v lepem spominu, zato smo se letos zagrebli n gremo spet.
Fajn se imejte,
Maja
ne, klime v sobi nismo imeli (za druge ne vem), sicer pa je nekako niti nismo pogrešali. Sploh je lani bila slaba sezona, kar se vročine tiče.
Vse sobe imajo balkon in skoraj večina sob je v senci (ker je okrog in okrog gozd, morda edino najvišje sobe na morsko stran so na sončni strani). Imeli smo kabelsko TV (dosti kanalov), kopalnico s tušem… Za hladilnik pa nisem sigurna, imeli ga nismo, morda pa obstaja za doplačilo.
No, sobe so čisto solidne, čiste, ponavadi letujemo po hotelih in tu nismo imeli pripomb. Sicer smo pa itak cele dneve zunaj (po zajtrku na plažo do ca. 18.00 ure, nato na večerjo, malo ven), tako da nam sobe dejansko služijo samo za prespat. Seveda, če je lepo vreme…
Maja