Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mali Lošinj- hotel AURORA

Mali Lošinj- hotel AURORA

Pozdravljene!

Zanima me,če je katera od vas že dopustovala v tem hotelu in kako je kaj z plažami tam doli ? Mi gremo namreč tja na dopust z 1,5 letno hčerko. Vsaka izkušnja je dobrodošla. Imeli bomo polpenzion- kakšna je kaj hrana?

Vroč pozdrav iz Goriškega konca! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Hrana solidna, sobe tako, tako, če niste zahtevni bo ok, sicer vsako leto obnovijo nekaj sob, ampak jim gre bolj počasi :-))) Nazadnje sem bila sicer pred dvemi leti, ampak verjetno ni bistveno drugače.
Kar se pa plaže tiče je pa za otročke bolj kriza. Ena majhna peščena plaža sicer je takoj pod hotelom, je pa seveda nabito polna. Sicer so pa skale.
Meni je sicer Sunčana uvala rajska, sem bila pa v glavni sezoni samo enkrat. Gužva, gužva. Je pa krasno konec septembra. Sem pa hodila deset let tja vsako pomlad ali jesen in poznam praktično vsak kamen.

mi hodimo vsako leto na Mali Lošinj, vendar ne v hotel, slišala pa sem , da ga eni pohvalijo eni pa ne
na plažo, pa hodimo v Čikat, kjer imajo mivko in plitko vodo
prejšni teden smo prišli domov iz Lošinja in ti povem, da je že ogromno slovenskih družin dol

lp in uživajte

hrana se je meni zdela odlična (bili smo konec maja), plaža je pa bolj kriza za otroka, to je pa res. Drugače je pa osebje zelo prijazno, sobe so bolj neka srednja žalost.
No, jaz nisem tip človeka za “glavno sezono”, tako da jaz tja v sezoni zagotovo nebi šla. Odvisno kaj iščete.
Sicer pa je krasno, ker je na kilometre sprehajalnih poti – mi smo bili vsak dan na turi.
fajn

nam je tam čudovito!!!

hotel v redu, borova senca, otroška igrala, hrana tudi (samo to je relativno, kakor se komu zdi… meni se sobe niso zdele slabe, samo zgleda da smo bili v obnovljenih)
glede plaze pa je ogromno sence, lahko se kopaš v peščenem zalivu pod hotelom ali pa se spokaš z vozičkom v sosednji zaliv v Čikat, kjer je raj za otroke v mivki….

edini problem, zakaj nas Lošinj več ne vidi, so MEDUZE !!!!!

lp

Vsem hvala za informacije.

Še nekaj me zanima , kaj so zmeraj meduze ali samo določeno obodbje?
Jih je dosti tudi v nizki vodi ?

Vroč in soparen pozdrav! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Hm, mi še nikoli nismo naleteli na meduze. Vsaj avgusta in septembra ne.

New Report

Close