Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mali mož velikega biznisa

mali mož velikega biznisa

Damian Merlak je fata morgana, kot priblisk je zablestel na slovenskem nebu in ustavril mega zadeve, razkošje, blišč.

Od kod pravzaprav je ta fant, je res Slovenec? Kakšno izobrazbo ima, da tako blesti ter suvereno ustvarja in zapravlja.

“Nekaj si privoščim. ampak to je zelo malo v primerjavi z mojim premoženjem.”

To je njegova izjava, pa tako mlad je.

Kaj menite o njem ?

Vem, da ima dekle z imenom Tina Mentol, ki je naša sokrajanka iz Ilirske Bistrice.

Ima zelo lepo hišo s čudovitim razgledom na slovensko morje, je lastnik hotela v Bohinju.

Torej je Slovenec.

Pri 35 letih kar veliko premoženje, če upoštevamo, da mnogi fanjte živijo pri teh letih v hotelu mama.

Balkanski bojevniki so si tudi pri tridesetih ustvarili veliko premoženje. Sposobni.

Njegovo bivališče je v Dubaju. Tudi mene zanima kje je bil rojen in kakšno izobrazbo ima.

Za Dončića, ki je tudi zelo mlad, vemo kaj dela in kako je obogatel, kam je hodil v šolo, kakšno izobrazbo ima.

O Damianu Merlaku pa ne, še njegov priimek je brez j-beri Merljak, drugače bi se vprašali, če je v sorodu z Marijo Merljak.

Mislim, da je Damian Merlak kar veliki mož velikega posla.

Denar od kriptovalut se lepo nabira.

Imela sem o njem dokaj solidno nevtralno mnenje, ko pa sem videla, da se je fotografiral s cipami iz nekega low life šova, je zame zgubil vso vrednost. Hvala lepa!

Tina Mentol je bila solidno dekle, magistra etnologije in antropologije, je njegova partnerica, vsaj kar se govori po Ilirski Bistrici.

Seveda svet šova in blišča ter zabave naredi svoje.

Ni primerjave med nekom, ki živi v Dubaju, kjer se vse z enormno brzino vrti okrog biznisa in med nekom ki uživaško preživlja poletje na brezčasni jahti v Jadranskem morju in nudi vse udobje in ugodje tega željnim dekletom.

To je neke vrste loterija, soustanovitelja te borzne kriptovalute sta Nejc Kodrič in Damian Merlak.

Vlaga v ta biznis veliko število Slovencev.

Samo, da se ta veriga ne sesuje. Ne vem, če sto to zanesljivi viri. Tudi jaz imam tam par tisoč evrov, pa sem jih imel tudi v Novi KMB in vse je splavalo ne vem kam, tako, da nisem ravno revež, toda iz izkušenj sem spoznal, da s takimi investicijami, lahko nasankaš.

Nejc Kodrič je naše gore list.

Brihten mož.

Trg ženejo čustva. Vse skupaj poganja psihologija množice. Najbolj pomembno je, da čimbolj ignoriraš čustva. Večina ljudi tega ne zmore, zato niso uspešni. Ko trgi padajo, jih nadvlada strah in prodajajo.

Ko trgi rastejo, jih žene pohlep in kupujejo.

Narobe.

Obratno, kot bi morali početi.

Je jahta zaplavala, izbrana dekleta poškropila…

Objava čaka odobritev

Z Nejcem Kodričem sta bila leta 2011 ob pravem trenutku na pravem mestu .

Bitstamp.

Sta v zgodnjih 20ih govorila v določeih krogih, da se bosta kar “upokojila”, da imata dovolj do konca življenja – ko so ju slišali nekateri slovenski bankirji so dobesedno cedili sline, češ; mulc fotr sem ti lahko, pa si že tako svinjsko bogat.

siol.net/digisvet/novice/edinstven-vpogled-v-zivljenje-osmega-najbogatejsega-slovenca-537960

Biti v naši domovini iznajdljiv ali pa iskati kruh v Dubaju.

To je zdaj vprašanje.

Odgovor na objavo uporabnika
BITI ALI NE BITI, 22.08.2021 ob 13:00

Biti v naši domovini iznajdljiv ali pa iskati kruh v Dubaju.

To je zdaj vprašanje.

Poletje na jahti ni bilo namenjeno samo izbranim. Pač prostora je za toliko in toliko ljudi, treba se je prijaviti v luki in tako križarjenje je na hrvaški obali pogosto, seveda tudi v mondeni družbi, kjer je namenjeno le izbranim.

To je bilo razvajanje v pravem pomenu besede, dobil si vse kar ti je srce poželelo, hrana, pijača, ležišča, brisače, oblačila, kopalni plašči in dj z ustrezno glasbo po okusu prijavljenih in izbranih.

Poletje, o kakršnem lahko le sanjaš. Še vreme je bilo prav naročeno.

Na morju so sledilci in nevoščljivci sledili dogajanju na jahti Damiana Merlaka in obsojali dogajanje na njej.

Obsojanja vredno je njihovo vohunjenje za ljudmi, ki imajo svoj počitek.

New Report

Close