mali mož velikega biznisa
Damian Merlak je fata morgana, kot priblisk je zablestel na slovenskem nebu in ustavril mega zadeve, razkošje, blišč.
Od kod pravzaprav je ta fant, je res Slovenec? Kakšno izobrazbo ima, da tako blesti ter suvereno ustvarja in zapravlja.
“Nekaj si privoščim. ampak to je zelo malo v primerjavi z mojim premoženjem.”
To je njegova izjava, pa tako mlad je.
Kaj menite o njem ?
Tina Mentol je bila solidno dekle, magistra etnologije in antropologije, je njegova partnerica, vsaj kar se govori po Ilirski Bistrici.
Seveda svet šova in blišča ter zabave naredi svoje.
Ni primerjave med nekom, ki živi v Dubaju, kjer se vse z enormno brzino vrti okrog biznisa in med nekom ki uživaško preživlja poletje na brezčasni jahti v Jadranskem morju in nudi vse udobje in ugodje tega željnim dekletom.
To je neke vrste loterija, soustanovitelja te borzne kriptovalute sta Nejc Kodrič in Damian Merlak.
Vlaga v ta biznis veliko število Slovencev.
Samo, da se ta veriga ne sesuje. Ne vem, če sto to zanesljivi viri. Tudi jaz imam tam par tisoč evrov, pa sem jih imel tudi v Novi KMB in vse je splavalo ne vem kam, tako, da nisem ravno revež, toda iz izkušenj sem spoznal, da s takimi investicijami, lahko nasankaš.
Z Nejcem Kodričem sta bila leta 2011 ob pravem trenutku na pravem mestu .
Bitstamp.
Sta v zgodnjih 20ih govorila v določeih krogih, da se bosta kar “upokojila”, da imata dovolj do konca življenja – ko so ju slišali nekateri slovenski bankirji so dobesedno cedili sline, češ; mulc fotr sem ti lahko, pa si že tako svinjsko bogat.
siol.net/digisvet/novice/edinstven-vpogled-v-zivljenje-osmega-najbogatejsega-slovenca-537960
BITI ALI NE BITI, 22.08.2021 ob 13:00
Biti v naši domovini iznajdljiv ali pa iskati kruh v Dubaju.
To je zdaj vprašanje.
Poletje na jahti ni bilo namenjeno samo izbranim. Pač prostora je za toliko in toliko ljudi, treba se je prijaviti v luki in tako križarjenje je na hrvaški obali pogosto, seveda tudi v mondeni družbi, kjer je namenjeno le izbranim.
To je bilo razvajanje v pravem pomenu besede, dobil si vse kar ti je srce poželelo, hrana, pijača, ležišča, brisače, oblačila, kopalni plašči in dj z ustrezno glasbo po okusu prijavljenih in izbranih.
Poletje, o kakršnem lahko le sanjaš. Še vreme je bilo prav naročeno.