Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mali oglas(pravzaprav veliki)

Mali oglas(pravzaprav veliki)

Za skupno doživljanje žgečkljivih skupnih trenutkov iščem par sodobnih nazorov in brez predsodkov.
Ponudbe na mail.
🙂

P.s.: koalicije v stilu Saško-Razo(kot par) ne pridejo v poštev. ;-)))

potem pa nič.

jaz sem si pa strašno želela, da bi vas tri videla skupaj, kako se ….hm…hehehe…ljubite :-)))))))))))))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

A-a. Tudi jaz odpadem – sem preveč žgečkljiva 😉 :)).

Hmmm…. Če si pa premisliš in se vseeno tudi za drugo varianto odločiš (tisto z koalicijo Sp-razo), pa nas kar pokliči – se pridemo na veliko režat, hihihihi….

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

hehehe
Mišika, a ne bi bilo to najlepše Miklavževo darilo?
hehehe, Če je SP že predlagal, potem bi lahko ta trojni “salto” tudi izvedel, oštja!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Si kandidatka al nisi?

Ne se bat Štefi.
Kar jaz rečem….tisto tudi uresničim.Nekateri to že vedo. ;-)))

SEVEDA SEM!!

Z VESELJEM VAS BOM GLEDALA PRI GRUPNEM: TEBE, SAŠOTA, PA RAZOTA.

TOČN TKO KOT SI SAM NAPOVEDAL!!

ŠE ZDEJ SE REŽIM.

SPLOH mi ni janso, kako to, da ti je tolk do sexa z razotom pa saškom?

a so tko fajn?

Brezupni primer.
Bodo drugi prišli.

Pa a znaš brat…..al bereš tako,kot bi rada,da bi blo smotka?

Hehehe in kaki so pogoji..mislim kake vzamete????

ja, imaš prav.
tudi meni se je zdela današnja nedelja nepozabna

tudi jaz tebe ljubim.

evo perla, mene je postavu na stranski tir, češ, da sem smotka, mogoče boš pa ti bolj “ZA” :-)))

ampak….

a ti vejameš al ne, jest sn ga REEEEEEEs razumela, da se hoče z razotom pa saškom dol dat :-))
zdej mi je pa smotka reku :-((((((((((((((
kua nej nardim?

Glede na tvojo izjavo …heheh da ga ljubiš se tud upala nebi ponudit…….se niti nisem ponudla,sam zanima me kaki kriteriji so potrebni?

opaaaa…..

perla!!!
preberi ene tri izjave nazaj…..
da ne boš še enkrat s stola padla!
:-))))))))))))))))))))

težko jest padem dol s tega mojega stola..ma k je kot zofa…verjem sem obstala čist tak,kot sem se namestila….heheh ni panike…)))))99

pr nas doma je ponavadi tkole:

Mami:” da vas ni sram, pokore pokoraste, ta mesec sem plačala 15 jurjev telefona, vi mi pa nočete niti stopnice pomest.”

otroci: ” mami, tudi mi te ljubimo.”

a zdej kapiraš, zakaj je bil tisti moj stavek?
:-)))

ma jest vse kapiram..hehehe in ne dej si dela prevelikega z menoj……

to si pa skorej moram.

doma me zmerej opozarjajo, da se preveč hecam in da lahko kdo narobe zastop :-))))

Kej ne poveš.

Neumnosti klati.

Tebe bi med prvimi,če bi imel možnost,hehe.-..

Ostani smotana še naprej.
;-)))

New Report

Close