Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mali oglas(pravzaprav veliki)

Mali oglas(pravzaprav veliki)

jest bi bla strašn vesela, ČE BI BLA NA TVOJEM MESTU, ker imaš tko dobre prjatlne, da se takoj postavijo tebi v bran:-)))
Tkjo, da bom morala res mal bolj pazit, da še kdaj ne ustrelim kešnga kozla:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

vse, ki mi rečejo smotka, iz dna srca ljubim.
:-)))))
tko.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Pridi gola na swinger.
;-)))

Ufa!
Smotka!
:-)))

Nimam par, torej najbrž ne pridem v poštev?!

Tudi v redu.Bom pa jaz bolj vesel,hehe..
😉

jest sem za….njamsi…..heheheh

ps. čuj frend, sam, da je zvabimo v “gledališče”…hihih…..boš videl polej staro, kak se ne bo več upirala….aneda lubica?!

leta letijo - iščem stevardeso.....

Itak ji je glavna vloga namenjena….
😉

ah……………..

sem pa mislila, da te bo spravilo na realna tla :-))

Jap! Bomo ženske izvedle referendum…. Potem se bodo pa naši petelini morlai izkazati, hihihihi…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

hahaha, no, pri tem podvigu bom pa mičkeno zamižala na levo oko in pozabila na moralne norme, hehehehe….

:))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

In kaj bi bejbi pravzaprav radi?
A ne gre beseda s kljunčka?
😉

V bistvu….
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bi rada…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
en velik…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kos pršuta :))))))

NIČ NE DOBIŠ!
Sem ti ga ponujal prejšnji dan…pa si kmečko nevesto špilala…tako,da sorryČ NIŠTA!

Saj sem rekla, da bi ga… Ijoooj, moški! 😉

Si rekla,da bi en k.!
😉

No…. ampak tega pa nisem tebi rekla… 😉

Tista,kr sam pomisli na to….jaz v duši že slišim.
😉

A jasnovidec da si?

K****videc v ženskih očeh.
;-)))

Mater, potem pa s tvojega stališča nimaš najlepšega pogleda ;).

Pravzaprav na trenutke zelo lepega!
:-))))

Hehe, ja… Poleti ob reki :)))

Pravzaprav tam še zelo malo.Drugje mogoče več in bližje,hehe…
;-))))

New Report

Close