Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Mali princ spalnica

Mali princ spalnica

Ali ima kdo izkusnje z mladisnkimi sobami mali princ? Kvaliteta? Meni se zdijo kar drage. V trgovini mi je prodajalec rekel, da so poleg nekih italijanskih med drazjimi. aj pa razmerje cena-kvaliteta?

Jaz sem slučajno lani dobila razstavni eksponat v Merkatorju malo ceneje, pa še na obroke, tako da nisem niti pretirano občutila tega stroška….

Je pa kvaliteta v tem: čvrsti leseni deli, kar je sestavljeno, se ne maje, miza je velika, predalniki na kolesih, postelja super, most čvrst, kombinacija barv je pestra…..

saj pravim, bil je zelo ugoden nakup….

Mi imamo spalnico ze 7 let in smo ful zadovoljni. Garderobna omara, ki se kar dosti odpira, je se vedno taka kot je bila ob nakupu, postelja se vedno drzi :)))

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Koliko pa pride ta otroška soba?

Pred dvemi leti za visoko kotno omaro, eno srednje visoko omaro s policami in predali, dve pisalni mizi, en predalnik na kolesih, dve povišani postelji z omarami spodaj je prišlo blizu nekdanjih 500 tisoč. Je pa res še vse kot novo, pa naša dva nista ravno pazljiva pri teh rečeh.

Imamo visoke omare v predsobi-barva temno modra-problem: zelo slaba barva, polno belih pikic po cca 6 letih uporabe.

Pred sedmimi leti za 7 delno garderobno omaro (takrat so jih delali se v visini 220 cm), dve nocni omarici in eno posteljo 180/200, vse v barvi javorja in hruske, smo dali cca 300.000 sit.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Tako razširjenega programa, kot ga ponuja Mali princ, ne ponuja noben drug program otroških spalnic. Imajo pa kar zahteven program za izris spalnic, ki ga žal dobro obvlada malo prodajalcev. Če daš izrisati sobico, program tudi izračuna ceno točno do centa. Cene za majhen sestav se začnejo pri pribl. 1400 evrov, montaža je vključena v ceno (lani pri nakupu nad 200.000.- sit). Navzgor pa cena res hitro raste, če gre za večji sestav. Barvni izbor zelo pester, kvaliteta dobra.

Moja sestra je kupila nekaj artiklov iz njihovega asortimana. Ker montaža ni bila vključena (premajhen znesek) sta jo sestavila sama. Je zelo zakomplicirano, zato priporočam, da se v primeru nakupa zmeniš še za montažo.

triglavčica dva sončka pod Triglavom sta nam polepšala življenje 25.02.2006

Kupili letos in zaenkrat zelo zadovoljni.

Kaj pa boste, ko mali otroci odrastejo? Mali princ je namreč otroška soba, ne mladinska.

Mi imamo Mali Princ spalnico. Se mi zdi, da sva se kako polnoletna :)))

Pri MP je toliko kombinacij, da lahko prilagodis pohistvo tako otroku kot najstniku in konec koncev tudi starsem. Si ze videla ponudbo MP?

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Mi imamo Mali Princ spalnico. Se mi zdi, da sva se kako polnoletna :)))

Pri MP je toliko kombinacij, da lahko prilagodis pohistvo tako otroku kot najstniku in konec koncev tudi starsem. Si ze videla ponudbo MP?[/quote]

A polnoletna, da si že:-))))))

Že videla, že, ampak res pa je, da sem takrat iskala sobo za moja dva nadobudneža:-) Drugače sem jaz bolj pristaš naravnega (beri: smreka in bor), zato sva z mojim dragim združila moči in kar sama dopolnila kupljeni program. Zdaj vsak misli, da sva kupila Flexo:-)

Tudi meni je vsec naravni les, mi imamo MP v javorju z nekaj hruske, po barvah nismo posegali in je ful fajn kombinacija, pa se hruska je ful redka pri pohistvu.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

New Report

Close