Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mali vedi

Mali vedi

Zdaj pa res na pomoč! Sem v enkratni stiski pred božičkom. Naj kupim mali vedi ali ne. Dajte mi prosim pomagat: kje je plus in kje je minus. Ali se izplača? Naš mali je star 5,5 let in me zanima ali je to primerno zanj?! In kakšna je razlika med enko in dvojko?
Mali mi že igra na ta velikem računalniku igrice, zato me zanima če je sploh smisel….
Božiček bo hitro tu in jaz sem se danes znašla v takooo veliki dilemi….pomagajte mi, prosim.
lp, Jade

2 vrsti, eden je Medvedek Pu, ta bi že bil za vašega malčka.
Mislim, da je najceneje – upam, da je še vedno v akciji v Baby centru, morda pa kar direktno v Efektu.

Mislim, da nima smisla.
Prijateljica ga je kupila lansko leto svoji hčerki. Ni bil aktualen niti en mesec. Sedaj pa sameva v omari, saj deklica raje igra na “veliki računalnik”.
Predlagam, da mu namesto tega kupiš kakšen program v slovenskem jeziku (pri nas je zelo popularen Mojster Miha, Miškina mala šola, …)

Mi smo ga kupili za četrti rojstni dan in sin je bil zelo zadovoljen in ga uporablja še danes, čeprav uporablja tudi ta velik računalnik, star je namreč sedem let. Kupili smo dvojko, ker ima vse stvari kot enka in še mnogo več. Naj omenim, da se je sin s pomočjo vedija naučil brati,pisati, računati in še mnogo več. Toplo priporočam.

LP, Dani

New Report

Close