Najdi forum

Mali

Irena, komentar sem napisal že pod novico.

:o)

Čestitke, to je PRVI KOMENTAR K NOVICAM SPLOH!!!!

Veseli me, da moj trud ni zaman, o Roku pa bomo slišali še več na straneh Molji…

Odlomek sem mi zdi sploh dobra zamisel. Bi še kdaj tako kaj prebrali, pri recenzijah na primer, če ni navzkriž s kakšnimi avtorskimi pravicami.

Hmmmm… Kaj pa Dostava na dom? Pri tej recenziji je navedena povezava na številne odlomke knjige (skoraj vse)! Pri tem pa on-line knjiga tudi “živi” (redno evolvira).

Vsebina, ki je prosto dostopna na internetu in na voljo očem povprečnega obiskovalca, je vsekakor vključena v ponudbo Moljevih povezav! Kmalu (upam, da po tem, ko bo gripa nehala kositi med našimi člani) bodo vidne tudi povezave na prosto dostopne elektronske knjige – ki pa jih je po želji seveda mogoče natisniti z domačim tiskalnikom.

Dostava na dom… Saj res! Hvala za opozorilo. Pri prebiranju recenzije tistih povezav tam spodaj sploh nisem opazil. Zvočni komentar recenzentke je naredil name tako močan vtis, da sem jih čisto spregledal. Zvok je pač glasnejši od slike. Morda bi naslednjič zamenjala vrstni red. Najprej povezave in potem… učinki.

New Report

Close