Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Malinca nateguje?

Malinca nateguje?

.https://vecer.com/popularno/snaha-rosvite-pesek-od-inspektorjev-dobila-za-29-tisoc-evrov-kazni-zdaj-je-prekinila-molk-in-povedala-resnico-10364219

Ma vsi nategujejo. Biznis je biznis. Nateguje pač. Od tebe je odvisno, če nasedeš. Če ne veš kako porabiti denar… potem …bu… pač kupi čokoladni namaz za 50e, pa šipkovo olje za obraz za ne vem kolk,… pa ugotoviš, da si ga sama doma lahko narediš za euro. Pač.  Od tebe je odvisno kdo te bo nategnu,  poskušajo itak vsi.

Nateguje in bogati na račun neumnih in naivnih, ponavadi celo revnih ljudi.

Ne kupujer raznih Malinc ipd.

A tašča grozovita pa ni naredila vehementnega prispe ka za TVS Odmevi 1 kakšna “grozna škoda” se s takimi objavami dela njeni tamladi, oni pa oh in sploh, pa pošteni…..

Malinca, porez na budala😉…. In ostali bio, eko in super haj….

Joj ta ženska…. antipatik na 3. Že boljš, da na malincah nateg**e tiste, ki sami hočejo, kot da nam z ekrana skače. Ne, res ne, no.

kdor je do zdaj rabil, da je pogruntu da Malinca nateguje, ta si je sam kriv. naj ga kar nategujejo dalje.

kako pa bo drugače, napihnjena influenserja, ki se preseravata. a misliš da so to kakšne kompetence? bulšit

ne mečite si Peska v oči, haha

Saj o njih so že na forumu pisali! Že imajo kak certifikat da so res  bio ali še vedno nategujejo brez certifikatov?

Ni glih tako. Izdelujem naravno kozmetiko. Osnovne sestavine za recimo trdo milo, me stanejo 50°% cene izdelka!! Torej ti jaz mila NE morem prodat za manj kot 10€/kos, ker je pol te cene samo surov material, jaz pa tudi moram nekaj zaslužit. Mislim, treba malo poznat neke zadeve od zadaj, ko komentirate. Ja, lahko bi delala milo za manj denarja, kot v glavnem večina, ampak vam takoj povem tudi kako: obstaja milna osnova za vlivanje, ki je zelo cenejša od moje tehnike po hladnem postopku, kjer moram recepturo in milo izdelati iz nule. Sama osnova, če delaš veliko, je lahko na 1kg mila okoli 1,8€, plus dodatki, ki gredo v to milo (eterična olja, dišave, barve…) in seveda delo. Tako milo z lahkoto proda za 4,5 -6€ na kos.  Prebrskajte Natural Loti stran, pa boste sami lahko preverili cene surovin. Drži, da mnogi nategujejo in to hudo. Tudi L´Angelica izdelki naj bi bili naravni, pa v bistvu niti niso. Oni si pač tako kot večina, nižajo ceno s cenejšimi saponifikanti, ki pa izsušujejo kožo. To je moj pogled in izkušnje. Presodite pa sami. Rada pa bi, da se seznanite z razliko mila za 1€ in 10€ ko jih kje vidite, namesto da napadete izdelovalca za (po vaše) oderuško ceno, raje stopite korak nazaj in premislite, kako je to sploh izdelano, KAJ je notri, kolikšna je cena surovin, ipd. Ni vse drago pač odiranje ljudi. Vsi nismo mešalci megle. Se pa na tej točki strinjam, da so surovine za take končne izdelke veliko precenjene, kar bi morala regulirati tudi država.

Odgovor na objavo uporabnika
NesramnaResnica, 29.08.2024 ob 01:16

.https://vecer.com/popularno/snaha-rosvite-pesek-od-inspektorjev-dobila-za-29-tisoc-evrov-kazni-zdaj-je-prekinila-molk-in-povedala-resnico-10364219

Itak nateguje! Še kazni dobiva za zavajanje! Verjetno se od tašče uči.

Odsvetujem nakup!

Nateguje brez sramu.

Že od začetka. Oni na začetku sploh eko certifikata niso imeli. Samo znak so si gor dali kar tako. Dobesedno srečo so imele, da jim je uspelo, ker inteligentna ravno ta Nastja ni.

KrasNa, 22.02.2025 ob 18:40

Ni glih tako. Izdelujem naravno kozmetiko. Osnovne sestavine za recimo trdo milo, me stanejo 50°% cene izdelka!! Torej ti jaz mila NE morem prodat za manj kot 10€/kos, ker je pol te cene samo surov material, jaz pa tudi moram nekaj zaslužit. Mislim, treba malo poznat neke zadeve od zadaj, ko komentirate. Ja, lahko bi delala milo za manj denarja, kot v glavnem večina, ampak vam takoj povem tudi kako: obstaja milna osnova za vlivanje, ki je zelo cenejša od moje tehnike po hladnem postopku, kjer moram recepturo in milo izdelati iz nule. Sama osnova, če delaš veliko, je lahko na 1kg mila okoli 1,8€, plus dodatki, ki gredo v to milo (eterična olja, dišave, barve…) in seveda delo. Tako milo z lahkoto proda za 4,5 -6€ na kos.  Prebrskajte Natural Loti stran, pa boste sami lahko preverili cene surovin. Drži, da mnogi nategujejo in to hudo. Tudi L´Angelica izdelki naj bi bili naravni, pa v bistvu niti niso. Oni si pač tako kot večina, nižajo ceno s cenejšimi saponifikanti, ki pa izsušujejo kožo. To je moj pogled in izkušnje. Presodite pa sami. Rada pa bi, da se seznanite z razliko mila za 1€ in 10€ ko jih kje vidite, namesto da napadete izdelovalca za (po vaše) oderuško ceno, raje stopite korak nazaj in premislite, kako je to sploh izdelano, KAJ je notri, kolikšna je cena surovin, ipd. Ni vse drago pač odiranje ljudi. Vsi nismo mešalci megle. Se pa na tej točki strinjam, da so surovine za take končne izdelke veliko precenjene, kar bi morala regulirati tudi država.

No, jaz dobro poznam Malincin biznis in kake so marže in vse. Nategujejo.

Eno je izdelovat ročno izdelana mila, drugo pa prepakirat moko v svojo embalažo in samo dat nalepko gor in nabit ceno.

Pa dobro pozna zakon in da ne sme pisat zdravstvenih trditev in da je s tem nelojalna konkurenca malim firmam. Prav tožit bi jo morali eni za to.

Malinca je enako sranje kot Herta.  Kitajsko sranje, mogoče celo strupeno.  Le da je bila ustanovljena pred Herto in zato dobila možnost širjenja v trgovine.

Ampak za budale je dobra.

Jaz kupujem naravna eko mila podjetja iz ZDA, imenuje se Chagrin Valley.  Milo stane okoli 10 eur, zato vem, da so sestavine za takšna mila kvalitetne drage.  Če imaš takšno kvaliteto kot jo imajo oni, sem takoj tvoja redna stranka!  Ta njihova mila so odlična, kvalitetna.

https://www.chagrinvalleysoapandsalve.com/

jaz tole, 22.02.2025 ob 19:41

Jaz kupujem naravna eko mila podjetja iz ZDA, imenuje se Chagrin Valley.  Milo stane okoli 10 eur, zato vem, da so sestavine za takšna mila kvalitetne drage.  Če imaš takšno kvaliteto kot jo imajo oni, sem takoj tvoja redna stranka!  Ta njihova mila so odlična, kvalitetna.

https://www.chagrinvalleysoapandsalve.com/

odgovor na post KrasNa, ni želelo citirati posta

Ko majo norci denar, pametni pač služijo

In v Malinci  95% kupcev žensk, se je kar malo za zamislit.

Natega, ja. Ne kupujem takih reči. Ne od Malince, ne od Borovnice….ne od Herte….

New Report

Close