malinska krk
V sami Malinski je majhna plažica s kamenčki, primerna za majhne otroke, na žalost je tam ponavadi gužva, razen če boste izven sezone, ali pa vas gužva ne moti preveč.
V Malinski se večina ljudi kopa ob t.i. Rajski cesti, ki pa ni dejansko cesta, ampak široka več kilometrov dolga prijetna sprehajalna pot, kjer je ves čas senca borovcev. Na žalost pa je tam prostorčkov, primernih za majhne otroke, zelo malo.
kok nakladate Nana mi hodimo tja že par let , na strani kjer so bili nekoč hoteli Hodujevo je prav prijetno , senčke kolkor hočeš plaža betonirana itd.. . če zeliš dam gor kako fotko, pa tut un zalivček je prima, ni ravno guzve , kok ene komplicirate grrr
evo tri fotke od lani
http://medvedek-medo.blogspot.com/2009/06/malinska-2009_6889.html
tam un zalivček na desni senčke kolkor hočeš , pa tudi prostora dovolj , seveda pa ne za zaspance
to pa je dobrota.
Si že kdaj pomislila, da gredo tudi otroci tistih, ki nimajo plače kot pahor in ki ne morejo vsega kupiti otrokom, radi na morje.
In če je nana preračunala, da bo lahko otroke peljala malo na morje, pri tem pa ji bo zastriglo za obleke, se je pač tako odločila in prosila za obleke. hvala bogu, se znajde.
meni se zdi to veliko bolje, kot tisti starši, ki kupijo otrokom vse obleke nove, potem pa ovorijo, da za na morje pa nimajo denarja. in potem pošljejo otroka za en teden na najcenejše počitnice preko RK.
Slovenska folklora pač.
Kolikor sem zasledila,si ji sama ponudila oblačila za otroke,žalostno sedaj ji pa oponašaš,če samo vpraša za nasvet za morje,ki ga itak nebodo videli,ker je predrago za njihove dohodke.
Morda je vprašala za nasvet,ker jih kdo povabi zraven na morje,morda….morda…je lahko marsikaj.