Najdi forum

mallorca

Razmišljamo o poletnem dopustu in radi bi na Mallorco, seveda iz Avstrije? Ponudba hotelov je ogromna, ampak me vseeno zanima, če ve kdo za preverjeno dober hotel ( sem vse pregledala od trip advisor, holliday check…)pa vseeno iz prve roke je bolje slišat. Zanima nas pa bolj sever Mallorce, baje ni toliko turistov.

hvala,
Yvon

Če že ne boste leteli iz SLO, potem nujno iz Munchna, vsak dan vsj dva poleta. Nujno vsaj za nekaj časa rentajte avto, na otoku je veliko zanimivoh zadev, ki jih boste najlažje odkrili z avtom.

Morda izberete Iberostar.

Pa s temle vlakcem se pejte peljat!

Če mislite mal raziskovat otok (je res marsikaj za videt), hotel itak ni bistvena zadeva. Mi smo ga rabili samo za spat.

Oh, Mallorca!

Trikrat sem že bila, pa bi še šla. Res imaš kaj videti – hribe, pa čudovite zalive, pa Valdemossa, pa Palma, pa Soller. Nasadi mandljevcev, limon, pomaranč, spomladi polja rdečega maka na žitnih poljih.

Kvaliteta hotela mi pa res ni pomembna, saj tam samo prespiva in se umivava. V hotelih s tremi zvezdicami moje zahteve popolnoma zadovoljijo. Ker če grem nekam samo zaradi hotela, je pa res ceneje in bolje, če grem v Portorož.

Še bom šla.

Evo smo rezervirali preko Neckermanna, gremo iz Gradca za 12 dni v Can Picafort, višek sezone.
avto bomo najeli pa kar tam.

Avto se ti splača preko neta naročit v naprej, računaj pa na to, da bo zelo težko s parkiranjem, avti pa niso ne vem kaj. Je bilo ceneje, da sva ga rentala v naprej preko neta.

V bližini ( relativni – z avtom) si oglejte staro mestno jedro Alcudie, pa tudi rt Formentor ni zelo daleč. Meni je na Mallorci zelo všeč vzhodna obala s čudovitimi, malce skritimi oz. malo težje dostopnimi zalivi ( peš ).

Želim vam lepe počitnice.

yvon,

kateri hotel pa ste rezervirali. Mi smo dve familijie z dvema otrokoma, eden 4 in drug 2 leti, pa še iščemo v kateri hotel da je bolj ob plaži.. Rentali bomo avto leteli pa iz Gradca ail Munchna…ne vem še odvisno od ponudbe.. Ve kdo za kakšn pameten preizkušen hotel…

Na Mallorci ni hotelov, ki bi imeli svoje plaže, povsod se doplačuje ležalnike in dežnike, ponavadi pa jih poberejo ob 18.00 zvečer. Je pa plaža ponavadi čez cesto od hotelov.

Če boste šli na sever, potem predlagam enega od Iberostarjev.

Mi bi z naso 2,5 letnico tudi sli na Mallorco.

Pa ne bi prevec eksperimentirali. Dajste mi predlagati, kateri del otoka je bolj primeren in kateri tak bolj miren hotel predlagate?

Leteli bi iz SLO ali vsaj iz Gradca.

Pozdravljeni,

rezervirali smo apartma s polpenzionom prek Neckermanna, v Can Picafort ( sever )

lp,
yvon

bila lani prek soncka v Playa de palma-hotel Geminis bilo je super.hotel je super,klima ,balkon,polpezion 14 dni na osebo cca 950eu in to na visku sezone 31.7.-14.8.linija letala je z let. JP.
avto sem rezervirala ze pri soncku za 150eu-1 teden,dobis zraven karte voucer in avto dvignes na letaliscu tisti dan ki si ga sam izberes-seveda ce gres za 14 dni mislim.
imas kaj za videt,plaze so super,zalivcki sanjski,nocno zivljenje tudi 1a,za druzine z malimi otroci
je idealno ker je na nekaterih plazah voda do kolen se 30m naprej,lezalniki-sencniki na plazah so placljivi kakor je pac vsepovsod drugje,cene so cisto normalne-primerljive nasim tukaj-100%je nasa obala drazja…hrana je super-dobis vse kar si pozelis,bila na bikoborbah -so ravno imeli neko turnejo ko so matadorji na konjih izzivali bike…ne priporocam tistim z slabimi zelodci…
obvezno pojdite pogledat predstavo na Sonamar-to je ena zelo lepa hacienda-organiziran izlet ki stane 50eu-vecerja,pijaca,prevoz iz hotela,nazaj..
potem je se tu akvarij-najglobji v evropi-vstop karta na osebo cca20eu-tu imas kaj za videt se splaca.
pa se na en izlet se splaca it sem ze malo pozabila ampak vem da se peljes po taksni vijugasti cesti,potem se peljes z ladjo,nato pa z vlakcom do Soller-ja-lepo cena 50eu na osebo.
vse te prospekte dobis na info dnevu ko prides tja ,predstavnik agencije vse lepo razlozi kaj se splaca kaj ne,uglavnem jaz grem definitivno se kdaj na Mallorco.
upam da sem koga prepricala, ne bo vam zal….lp

Lp!
Mene zanima katero mesto priporočate Alcudia ali Palma?

Alcudia je majhno mestece, Palma je mesto, veliko kot Ljubljana.
Od Palme do Arenala je približno 10 km plaž, hotelov, barov, restavracij.
Meni je bolj všeč jugovzhodna obala, kjer je nešteto majhnih zalivov, z lepimi plažami.

Aja, ima pa Alcudia tudi 3 ali 4 km dolgo lepo plažo.

Zdravo! Bi mi lahko poslali sms na št 031667624 da vas lahko kontaktiram, namreč naslednji teden bom obiskal Mallorca in če bi se lahko slišala za koristne informacije

hvala

Odvisno kaj ti je bolj važno pri dopustu…mesta ali plaža…

New Report

Close