Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MALM Postelja – jo ima kdo? Ali škripa?

MALM Postelja – jo ima kdo? Ali škripa?

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S69849849/#/S49849850/

Nagledano imava to posteljo.
Ali jo ima kdo?
Ali škripa?

Ker sva menjala že 2 postelji zaradi škripanja :S:S:S:S in če bo še ta potem nima smisla, da jo kupujeva :S:S:S

kupita vodno posteljo in ne bo škripala ko bosta seksala..

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

imamo jo na vikendu, je manj v uporabi kot domača, škripa nič.

vedi da moraš kupit še latoflekse in jogije/latekse posebej, midva sva vse kupila v ikei, bolj poceni varjanto in je vse skupaj res super.

1x je ena spraševala tukaj da ne more sesat pod to posteljo, ker je nizka, to je res! mi sesamo tako da dvignemo jogi.

:))) Tudi pri naju je vse škripalo, hihihi… Imava Malm posteljo že zadnjih osem let in je bila vedno OK. Dve leti nazaj sva dala gor vložek vodne postelje (okvir Malm sva obdržala), tako da nimava aktualnih podatkov ;).

Ponavadi postelja ne škripa, škripa zanič posteljno dno!

To mora biti zelo kvalitetno, drugače je joooj! Postelja v večini primerov nima veze s škripanjem.

naša je škripala in tudi stranice so se zvile – upognile. nismo peresna kategorija, to je res, samo vseeno.

druga težava: če si na tesnem s prostorom, je ne kupuj, ker ima okoli in okoli rob – kakih 3-5 cm, ne vem zdaj natančno. in na tisti rob se jaz tudi vedno znova udarim. tudi ko vstajam iz postelje, me vedno “reže” . tako da po nepotrebnem jemlje prostor in praktično ni.

pa seveda to, da je zelo nizka in pod njo ne moreš ne čistit ne nič shranit spodaj.

ko bo denar za drugo, bom že bolj pametno znala kupit. 🙂

postelja ni nič posebnega. ampak če ti postelja škripa, ne meči postelje vstran. na podlogi (latefleks ali karkoli že je) zaščiti stranice pred drsanjem – jaz enostavno nalepim filc.

potem pa več nikoli nobena postelja ni škripala…. pa tudi midva nisva lahki katergoriji 🙂

pepa, jaz sem tudi celo oblepila, podložila…. ni da ni. hudič je še kar škripal. potem smo se je lotili z malo daljšimi vijaki in je zdaj bolje. ne rečem, da je čisto utihnila, ampak ob vsakem obračanju ponoči se pa ne zbujam več.

tebe ne motijo robovi ko vstajaš? jaz se z meči naslonim nanj in to vedno boliiiiiiiii. če se spomnim, se seveda z ritjo spravim čisto na rob pa potem noge zavihtim na tla, če pa se ne spomnim (in navadno se ne, ker še napol spim, ko vstajam), potem se pač z meči naslonim in …….

Pa ste vi kaj naštudirali, ko ste kupovali to posteljo? Mi z njo nimamo takih težav. Ležišča so tudi ravno prav visoka, da ko vstajamo se prav nič ne naslanjamo z meči na rob! ali imaš ti morda kratke nogice? 🙂 se hecam

pa še to, pomemben je tudi latoflex. nam je v nekem trenutku začelo škripat in je mož dvignil ležišči in ugotovil, da je del latoflexa premaknjen in od tam je izviralo tisto drsanje, niti ne škripanje. Pa to niso bili neki latoflexi brezveze, smo jih kar plačali. potem jih je pa malo priredil in je v redu.

otroka imata malm postelji in latoflex iz ikee in je vse v redu.

imamo pa od leta 2005.

Bi se strinjala, da škripa posteljno dno, ampak pravzaprav ne dno, ampak tisti plastični zatiči, med katere postaviš posteljne letvice. Tisto leseno dno se potem drgne ob plastične zatiče in to škripa. Vsaj pri nama je tako pri MALM postelji. Sicer sva pa zadovoljna z njo. 🙂

Mi smo jo po 3 letih menjali: škripala je, na eni strani se je del okvirja odlepil, zavzela je veliko prostora in ves čas sem bila pobuškana od okvirja. ja, pa tudi spodaj je bilo težko čistiti. Močno odsvetujem.

Meni edin moja kovinska ne škriplje. Imam jo od metaldesigna iz ajdovščine.

Naša je začela škripat po 4 letih, pa sem nazaj zategnila vijake in je spet v redu. Sicer pa mene moti, da je tako nizka in podnjo ne gre nobena škatla ali kaj podobnega.

Nasa je nova skripala kot hudic, potem sem vzel lezisca dol, se enkrat zategnil tisti kovinski kriz spodaj in zdaj ze nekaj let niti pisne ne.

Ocka

Nam je škripala, potem smo jo podložili in je ok. Jo pa sovražim, ker se neprestano udarjam ob ostre robove plu imava temno in je ogabno, koliko se nabere vsak dan praha okrog in okrog na robu. Pa ko sem imela otroke še manjše sem bila neprestano panična, da se ne bo kdo udaril v tisti ostri rob z glavo. V glavnem- na njej krasno spiva, je pa ne bi kupila nikoli več.

pod posteljo se ne daje nič ker zaviraš pretok energije s tem 🙂

New Report

Close