malo drugače.-)
.da ne boste rekli, da mi zjutraj možgani in vse ostalo “ne dela”.-))
Vas bom pa nekaj resnega vprašala, blazno resnega:
pri svojem delu velikokrat naletim na izjemne moške, ki bi jih človek v mislih kaj hitro “posvojil” in obdržal zase. Slučajno pa potem nanese, da jih spoznaš še po drugi plati: v družinskem okolju, v odnosu z ženo naprimer. V hipu se prelevijo iz samozavestnih, dinamičnih, prijaznih in občudovanih v ene navadne tepce, loleke, ki lezejo v rit, ki so brez hrbtenice, hlapčevski…..-(((((((
Zakaj me pri tem mine vsa “ljubezen”??????????????!!!!!!!!!!!!!!
le zakaj res potem mine vsa ljubezen :)?
no ja… je že tako da človek na vseh področjih ne more bit vedno 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}… pa odpoveš mal tam mal tu.. pa še kje drugje.. lahko pa je to samo vprašanje časa, kdaj se ti to naredi… za neko osebo, ki te ne pozna, je to lahko ob nepravem času, trenutni vtis ostane in potem si za to osebo lahko vedno to, kar si napisala tam spodaj 🙂
uh.. globoka razmišljanja na vse zgodaj v petek zjutraj 🙂
dobro jutro Štefi, dobro jutro gmajna, dobro jutro svet in Slovenija!!
al je jako rano jutro danes ja 🙂
dobro jutro Jani……
saj mi ne zameriš ane, da tako 2globoko” razmišljam že navsezgodaj.-))))
Sicer mi je pa to že v navadi.-))
ane?
Življenje je pač prepleteno: malo je heca, malo “krute realnosti”, malo upanja, veselja, smeha, sem in tja kakšen padec na trda tla, izkušnja……..vendar , vsaj zdi se mi tako, pa ni lepšega kot če iz vsake stvari, ki jo vidiš, doživiš in spoznaš, potegneš kaj dobrega zase in za druge.-)))
Šele potem lahko ugotoviš, kako je lahko življenje lepo, ane?
oj, seba .-)))
jaz sem zmeraj taka.že od nekdaj.-))
nekaj časa se smejem, potem pa naletim na “nekaj”, karkoli , kar mi pade v oči in se pač želim za trenutek še mičkeno resno pogovarjat………..
Taka sem…saj ni nič narobe, ane?
pa lep dan tudi tebi!
ja …imaš prav………..
je pa res žalostno videt, kako dobi potem taka ženska eno posebno moč .-((((
In tej babnici , ki se je počutila daleč “nad svojim možem”, ni bilo niti malo mar, ko se je znesla nad njim vpričo mene in še treh drugih.
Celo občinstvo torej, ki je domala z odprtimi usti gledalo in poslušalo………
Res ne maram takih babnic !
če bi bila jaz tisti moški…eh…bi jo .sigurno dala čez koleno, pa ene dve po tisti negovani riti :-)))))