Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek malo drugače.-)

malo drugače.-)

tako nekako ;o))))))))))))))

jani, a si tisto noč z 31. okt. na 1. november frej?
fajn bi blo , da te mal ponucam :-)))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Stopiš na stran pravice. Zgodbo jr zmeraj treba poslušati od obeh strani

:-)))
že zaradi osebnih , zelo razburljivih in izredno dramatičnih osebnih življenjskih dogodivščin .nekako ne prenesem, če nekdo “laja” na drugega.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hehehehe frej že frej, samo zutri mam pol šiht tko da… sem pa že dal vedet šefu, da me lahk ponuca tud ponoč :)))))

ti kr rec 🙂 bomo popedenal :))

če si iz 95 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vode……….potem…..
.-)))))))
dej povej, a je voda topla ali hladna?

odvisn od kopalca ;o))))))))))))))))))))

se zlo rada mal namakam:-))))

No, take drame sem tut jaz doma doživljal. ampak pustimo to. Sem sam sebi obljubil da jaz tak ne bom

1. nov. je frej dan :-)))))
hehe, jani, JAZ bi tebe ponucala :-))
in to za celo noč, mejdun .-))

res da

sej ti verjamem ….zlo.-))
amapk te bom vsweeno čez 77 let pa 7 mesecev vprašala, če si res besedo držal .-)))

ne mislim jih 100 doživet

jebenti pa res.. človk pozablja na take obrobne dogodke :))))

ni problem… ponucej :)))

tolk zgodi, pa tolk blazno zahtevne teme:)

škrat=marsikaj, čeprav besede hlapec nkol
ni maral, ampak..
in real life… tu
smo hlapčki na nek način
vsi (za ljubi kruhek)

sam meje, te pa mamo
različno postavljene….

se pa z leti naši vogli al nabrusjo al pa omiljo

se strinjam v celoti.

brust je treba ;o)))))))))))))))

A že o volitvah govorimo ;o))))))))))))))

ti bom dajala moralno podporo, da jih boš

Paq ti mene resnično ne maraš ;o))))))))))))))))))))))))

ja, seba, zdej sem pa čist na tleh…:-))
depresivna ali kako se že temu reče .-))
zakaj za vraga naj te ne bi marala????

a zato, ker bi rada vidla, da dočakaš visoko starost , da vidiš, kako bodo tvoji prapravnuki šli na Mars?

nkar bit depresivna. Ne maram 100 let dočakat.

Če boš pridna ti bom z rdečo cunco pomahal ;o)))))))))))))))))))))))))

da bom vedla kako in kaj:-))
ko bom spet imela trenutek slabosti in me bo potegnilo v Lj. in če bom pri tem naletelaq na koga, ki bo mahal z rdečo cotko, bom vedla, da si to ti .-)))))))))

;o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hehe
tako seba, ko boš z grozo ugotovil, da je ljubljanski zmaj stopil s svojega podstavka in ti koraka nasproti………………………….

a boš zbežal ali boš junak korenjak in boš počakal ?!

New Report

Close