malo drugačna poroka
Jaz pa sem imela malce drugačno poroko kot je običajno.Želela sem si preprosto,brez cirkusov.In sem jo tud imela.Vse skup se je odvijalo kar na domačem vrtu,za pogostitev so sicer skrbeli mojstri iz nekega gostišča,kuhalo peklo in sploh vse se je odvijalo na trati pri hiši.Za ansambel smo pripravili manjši paviljonček,mize so bile pod nadstreškom.Svatje so bili vsi v kavbojkah,vse je bilo bolj podobno kakemu žuru kar tako in vsi smo se doro imeli.Ravno zato,ker je bilo vse tako preprosto.
Midva z možem sva si sicer želela še bolj – dala sva prošnjo,da naju pride matičar poročit domov,pa so naju zavrnili,da se jim pač ne zdi..Tako smo sicer morali na matični,ampak,vseeno nas ni zmotilo.
Vesela sem,da nismo rinili v kako restavracijo,kjer se potem ljudje grejo neko nobleso in tekmujejo,kdo bo boljše oblečen itd.
Sem pač preprosta duša.
Sem iz štajerskega konca.Za vse potrebno so poskrbeli mojstri iz hotela Žonta v Šentjurju.Če si odtod jih mogoče poznaš.
Povabljenih pa je bilo 75.
Če te še kaj zanima,kar vprašaj.
Jaz sem se z organizacijo kar malce namučila,saj nisem imela koga vprašati,ko pa vsi prirejajo take klasične poroke.
Je pa na koncu vredno truda.
lp Nena