Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Malo internetnega izobraževanja

Malo internetnega izobraževanja

Vlado!

Ma ne bi poznal, SP.

K našim kravcam v Pivko hodijo uni iz Postojne, iz Ilirske pa poznam le una dva kista na meji kot inšpektorja za fito-veterinske preglede. Žal.

Kak frend, sovojak?

Sošolec na faksu…..,ko sem še vedu,kaj ta izraz pomeni!
Pa mi je malo čudno,ker imaa baje starše….pa tudi hišo v Brkinih!
Harije?Obstaja taka vas?

Saško se vsak dan pelje v službo skozi Harije :))))))

Če mi pošlješ kak pozdrav ga komot obiščem in prenesem pozdrave!

… ne pusti , ker se Hribuca boji :)))

Bom pa tebe , na 000 !

Ok!
Sicer mislim,da živi zdaj v IB,na Levstikovi(?)….al tam zraven Lesonita(če še obstaja)..pa pozdravi ga….sam ne povej od kje me poznaš…..ima namreč še kar dobro mnenje od mene!
😉

… aksiom !
Bom spet povedala , znova – jaz tudi nisem še vidla tvojega lulčka , pa vseeno verjamem , da ga imaš .
Verjemi.
Zaupanje je temelj vsakega globljega odnosa 🙂

A vsi imamo kacga Hribuca nad sabo, kaj češ :)))

Dasiravno…hribovke so še večje strupenjače :)))))

Ti ga kar kušni. Boli te kurac.

Ja , saj maš prav … boli me !
Hehe … boli me … :))))

Lesonit obstaja, sicer je Italijanski, ma ben….ljudje imajo kruh.

Tega tipa bom pa malo povprašal po njemu, pa bomo vidli.

Bom tihu ku ret, neč bat. :))))))))))) Edino da se ne zajebem, da rečem, da ga pozdravlja SP, namesto D

a ti bi kaki globji odnos????

jaz z svojim lulčkom lih nisem sposoben kakšnega globjega odnosa 🙁

lahko samo tak malo površinsko 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

… špansko ;)))

Da crkneš :)))))

Pošluši zdej ti moj sonček Goriški…..Šaško bo počasi spizdil vajencem na uni piknik od mojega prvošolčka, ti boš tudi verjetno odpeketala v varni družinski objem.

In ko sva že na takih lepih življenjskih dogotkih, obletnicah ipd….naj ti voščim vse naj naj za tvojo malo….najbolj zdravja, jasno, pa mamici potrpljenja in živcev.

Spomnil sem bom nate kej danes popoldne…da te imam rad, pa tako veš !

Lubčka….Španskega :)))))))

Saško. 000000

če bi že probal z žensko, bi probal kar po naše…to špansko mi nekak ne diši najbolj ;))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

… pa kul :)))
Valj španskega lupčka dobim :)))

Hvala za voščila !
Tudi ti si imej lepo !
Te prav vidim , petelina , vsega ponosnega na sina , ki je srečno končal PRVI :)))
Veš , ko je moja dobila prvo spričevalce , so mi celo solzice tekle …. prehitro rastejo !

Lupčka …. zmajskega ;)))
00000

Po naše :)))))))

Sej men se full dopade “po vaše”…z žensko :)))))

.. pa po štajersko , ne de 😉

Ma moram priznat , da tega pa še nisem sprobala … po štajersko , mislim 😉

:))))))))))))))))))))))))))))))

Čau srčku

Kero sunce…zdaj ti jebeš???…Se smejim…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A si to brala v Cosmopolitankotu;))…ja tam se izve marsikaj pametnega…nagajivega…poučnega…hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ja bo treba enkrat sprobat 😉

bom malo razmislo koga bi ti predlagal 🙂

Kej ti tud bereš sunce?
RTI!
😉

New Report

Close