Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Malo kočljiva zadeva

Malo kočljiva zadeva

Končno ste spoznale pravega partnerja. Do detajlov takega kakršnega ste si želele. Potem pa nastopi ura spovedi. In tip vam prizna, da se je pred vami dokaj pogosto zabaval na skupinskih gangbangih 🙂

Bi ustavile avto ob strani ceste in ustavile konje ali vas njegova zgodovina sploh nebi tangirala…?

Ustavim avto. In izstopim.

Kaj bi naredil ti?

hm … kje pa piše, da je to minus?;-)

no, pred nadaljevanjem bi vsekakor želela videt kak dokument … ker se imam rada;-)

“nebi” se pa še vedno piše narazen, veš;-) … do reforme pravopisa je še daleč;-) … pa takoj boš mel kako piko več, če se boš katere loteval z besednim / pisnim napadom …

odvisno od dejstva, če mu je še do gangbangov ali ne. kaj je bilo “pred mano” mi je v bistvu vseeno, tudi jaz nisem primer brezmadežnosti.

Zgodovina je zgodovina, na njej se učimo.

Slabo skušamo popraviti,dobro še izboljšati.

Ha ha ha ha. (morda manjka ločilo?!)

Nihta ne more iz svoje kože. In meni je to ljubo. 😉 “Ukrotit trmoglavko” je podobno lovčevi sreči s kapitalnim rogovjem.

…ne bi izstopila….saj to potihem vsi fantaziramo ane? Je pa malo ljudi, ki si to upa narest….sama še nisem bla na tem…poznam pa kar nekaj takih ljudi….

Kaj pa ti g. Minister? Ti si že probal, to vem, ampak kolikokrat in s kolkimi naenkrat? Pa še to me zanima….

Kaj se vam zdi bolj sprejemljivo…..V to it z partnerjem, soprogom, ki ga ljubite iz dna srca in mu tudi zaupate …? ALI….. V to it z popolnimi neznanci, kjer ni čustev….? Konec koncev gre zgolj za mesenost…ane?

vsi pa tega ne fantaziramo, tudi zelo zelo potihem ne : )

Osebno: s partnerko definitivno ne. Preden – v vsakem primeru pa nikakor – bi se oba strinjala bi se moralo v sotočju zliti precej vode. Že samo s povabilom tretje osebe gre za ornk tveganje čvrstosti zveze. Mulci bolj neobveznih zvez in precej drugačnih načel kot nas ima večina si to verjetno privoščijo bolj brezskrbno. Ko enkrat ustvarjaš družino in ne samo neguješ odnosa dveh, se življenjski nazori in nj. implementacija precej spremenijo. Redki so odrasli pari.

Tak fu*k se mi že po defoltu zdi “mal brezveze”. Marsikateri ženski pač gotovo ne. 🙂

Bi se pa pustil pof*ukat v rit. Njemu nikakor, da smo si na jasnem. Posameznici v skupini véčih pa z veseljem. 😉

Pa vidim, da še vedno isti pezdeti tuki gor visijo.

Ta forum je za vse se ti ne zdi?

Nek … Kako čem rečt? … Ja, naravni nagon po odgovoru na vsako vprašanje me je v zadnjih letih (hvalabogu) zapustil.

te je dobila “taprava” (beri: s porocnim prstanckom?) v roke:)))) pa ne moreš več vsega vedet? hehe

Delam nadgradnjo slovenščine 😉

Ugotovitvi, da bi intenzivnejša prisotnost ženskega bitja v modernem habitatu utegnila pogojevati skromnejši konverzaciji, kot je bilo to v časih pred tem dejstvom, lahko samo pritrdim. 😉

Men se dons niti ne seksa niti ne fu*ka. V katerem grmu tiči zajec? (ondi, ne sprašujem po lokaciji malega in hiperreproduktivnega glodalca)

Nisem probal, ni bil to skupinski, le ene 3x trojčki v času študentskega statusa, pa še to čisto slučajno, nič “plačljivo”, nič namerno, takrat se mi je zdelo brezvezno, sedaj bi pa za razliko od prej stvar celo ponovil :-). V skupinskem pa ne vidim neke fore… Kako bi se jaz obnašal, če bi mi ženska to rekla… nevem… je to zame enako kot, če bi rekla, da jih je pred mano imela ene par ne istočasno…

Slabe stvari nas učijo, dobre pa si zapomnimo.Več slabega si doživel bolj si izučen. Vaja dela mojstra a, ne Ondi???

Točno,vaja dela mojstra.Je pa res,da se vse življenje učimo in nabiramo izkušnje.

Seveda, pa znanje je potrebno ves čas obnavljati, nadgrajevati…
Uh, kako radi se učimo.

Le kdor se uči bo kaj znal.

Kaj pa tole:Več znaš, več pozabiš, manj znaš, manj znaš, manj pozabiš, več zanaš?
Uglavnem, vsaka šola nekaj stane in le kdor razkira profitira.

se pravi da greš ti marsikdaj tudi na liziko?

Liziko?
Sem že mislila da si jezen name in da se ne pogovarjaš več z mano.

New Report

Close