Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Malo likovne umetnosti …

Malo likovne umetnosti …

A se vam dopade? Meni je full specialna slika!

Boris Vallejo … kapo dol!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Lahko rečem samo WOOOOOOW…svetovna je……

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

Meni pa ne,sorry.
Sp

:))))))))))))) Ta je bolj za deklice … :))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:)))) Kakšne so pa tebi všeč?

Lp, Bgv

Natur ziher!!:))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Olala BGV……….Kje si pa to dobila??? CMOKA

Delaš kaj al ne??? :)))))))))))CMOKA

Eh … tko se mi ne da delat … :((((( Vsa tista dobra volja od zjutraj je šla po gobe … :(((

Najboljše da si grem zdej po kafe … pa en krofek … pa bom prec spet dobila nasmešek na obraz … hi hi hi … :))))

Aja … kje sem sliko dobila? Ja … na netu, ne … :))))))))) ;))))

Lp, Bgv

Zakaj nisi več dobre volje? Kaj narobe? In ja………tudi jaz se bom počasi odpravila na kosilce……..

Ma ne narobe … tu se dolgočasim … pa … razmišljam o vsem mogočem … in tudi o raznih traparijah … pa ratam pol slabe volje … Jebat ga! Še to vreme … :((((

BO že boljše ..

LP, Bgv

Pa saj sonce sije,bemti!
Sp

??????????????????? Pa kako sonce … Tu pri nas je tako, ku da bi se hotla zdej zdej kaka ploha vsut … :((((((

Lp, Bgv

Ne misli na neumnosti………..Misli raje na to, da bomo imeli sedaj par dni mir………CMOKA

Lp, Bgv

Pismo Bugi!
Zdaj si me pa V JAJCA!
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ljubim tvoje joške ;-))))
Sp

???????????????????????? PA saj to ni moje … opaaaaa … :))))) To je od istega umetnika kot zgoraj … :)))) … A ni specialna slika?

Lp, Bgv

Hejla BGV……….a danes si pa umetniško navdahnjena???? Si že kaj boljše volje?

Saj glih zato!Ker vem,da ni tvoje in da je to samo risba!
Tvoji joški so pa realni in skoraj……brez veze…
🙁

Sp

??????????? Realni in skoraj … … … ????????????? Dej dej, povej … ne bodi sramežljiv … :)))))

Lp, Bgv

Ma ja … recimo, da sem malo boljše kot prejle … :))) …

Lp, Bgv

EJ TALE SLIKA JE PA SVETOVNA NI KAJ.

BI JO KAR MEL VES-SPLOH ZARAD KONJICKA

/

jaz sramežljiv?Hahahahahahaha!
Kot,da bi rekel podgani da ni gravžasta……

;-))))

Sp

fuj fuj fuj…ogaben mi je :))))

Poletka!
Midva podobno misliva…….torej…………………?
Sp

torej…si še naprej isto misliva…samo potihem…v najinih mislih 😉

New Report

Close