Malo me zanima,
Vse lepo se enkrat konca….ker ne mores vedno samo dajati, moras tudi sprejemati in jaz sem dala tebi ogromno a ti meni skoraj nič, zato se potrudi in naredi kar moras, pa bova zopet prijatelja!;)) Si kaj moj???
jah…ne vem no…ko sm ga js vidu na tv-ju se nism mogu nehat smejat. Sej ne recem, da ne pomaga, sam to bi pomoje lahk tut sam dosegu. Pomoje so nejgovi seminarji, kot kak daljsi pogovr s prijatlom…sej ves, ko se mal pogovoris, pa ti svetuje in si dober za kak dan ali dva, pol je pa spet vse po starem:) Obstajajo odlicne knjige, sicer najbolse so v anglescini. Kolk pa hoce met za seminar?
lej…ce ti dnar ni problem pol pejt…slabg nic ne mors odnest. Sam js vem, da ne bi 24 jurjev, dau za kr neki. Ne vem, ce bi js kermu kaj svetovau. :)Samo obisk tega seminarja ti ne bo prnesu pozitivnega vedenja. Dau ti bo napotke pa to. Da bos pa pozitivna, bos mogla pa kr dost na seb delat. Spremenit odzive na dogodke pa te fore..v glavnem svojo reality, kar se pomoje da tut brez tega da das 24 jurjev:)