Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu MALO PROVOKACIJE

MALO PROVOKACIJE

V vsakem vicu je nekaj resnice.
Torej VIC je tale:
Sexaju se puž i slonica a ona če:

– “Jao pužu nisam znala da si tako dobar jebač! Mislim da te VOLIM!”

A puz če:

– “Šta je kurvo, vidiš kuču i odmah bi se udavala!!!”

A resnica pa – vi jo povejte, drage dame:
se res zaljubite, samo da vas nekdo dobro…

bien sur!! hehehe
kdor me ”baiser le mieux ” tistega imam potem raje ;)))

Rada bi videla tisto žensko, ki bi bežala od moškega, ki jo je, in jo še dobro f…

Če v seksu ne štima, slej ko prej ne štima nikjer več! Razen, če ti seks ne paše, to je pa že drugo poglavje.

In zaljubljenost včasih s samim seksom nima nič skupnega…tako da, velik jih dobr seksa pa sploh niso zaljubljeni;))..eni pa tolk zaljubljeni pa je seks nikakav…tko da…ni vse črno belo-nikoli.

***se res zaljubite, samo da vas nekdo dobro..***

Pa saj ti je že polž povedal, bajta je važna, ne pa… 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ABSOLUTNO NE….!!

samo dober sex mi ni nikoli bil razlog za “zaljubiti se”, bil je kvečjemu razlog za ponavljanja…čeprav, se mi zdi da vedno “čakaš” čustva…če pa gre že prej za privlačnost, simpatijo in če vsemu sledi še dober sex – evo, sem že zaljubljena!!!
lp

probajva mogoče me boš imela najrajše

…. tudi, če si poročena?!

Ljubica je dobro zadela bistvo – kar se dogaja pri ženskah. Seveda je tudi tvoje vprašanje na mestu-kaj če je pa poročena?!
Spet je potrebno iskati vzroke – kako to da se poročena spusti v simpatijo in potem še v sex…

New Report

Close