Malo sem vam javim
iz faxa…izpit so nam prestavili…tak da še moram čakat do 13:15…sicer nimam niti malo upanja da bom naredila…ampak zdaj že moram iti se vsaj podpisat če že drugo ne…
M še nimam, neko čudno mi je…včeraj večer se mi je tak vrtelo, da nisem mogla stati na nogah. Pa samo neki rjavi izcedek imam, namesto prave menstruacije. Počutim pa se kot da bi me vlak povozil, noge me komaj nosijo danes…ne vem kaj mi je :(((((
Upam, da BGV tudi zamuja…da bo ona dobila bejbija namesto mene ;)))
ah ne vem…pismo mi je danes čudno…komaj živim…niti učiti se nisem mogla tak sem crknjena :(((
ne bom več nič pisala, grem v neki kot sedet dokler ne bomo pisali, potem pa se podpišem na list pa grem domov…za odjavnico sem že prepozna :(((
Poletka … sam živčke v mir pa bo … M verjetno ni prišla zaradi živčkov … ko bo pa mimo izpit in vse pa se bo vlila, tako kot se je meni včeraj … :(((((((((((
Le brez skrbi …v se bo v redu … in … sej veš, da smo vsi s tabo ..
Cmooooooooooooooooooooooooooooooka … :-****
Lp, Bgv
Kje je zdaj volja????
Ekola, enih par pozitivnih misli, pa bo izpitek v žepu.
Saj veš, da naš “forumski tata” vedno pravi, da upanje umre zadnje.
Deklič, glavo pokonci, in – NAREDILI GA BOMO, ni hudič
Bom jaz stiskala pesti še namesto Sončike in Sprevržka, prav?!
Bgv pa ima obisk…….spodaj piše o tem. Pa saj bo tebi tudi ratalo.
:))))
bo pa drugič šlo. Zdaj nisem imela niti upanja.
Ma sumljivo mi je tole. Joške imam tak ali tak full velike, danes pa imam tak nabite ali težke ali kak naj rečem, da me je hrbtenica bolela od njihove teže-brez heca :((( Komaj čakam, da grem ležat, ker mi joški danes samo bolečine delajo…sem šla popoldan na sprehod in me je hrbet tako bolel da sem morala po hitrem postoplu domov :(((