Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek malo težja tema za to čudovito noč…he…ajde pupike,,,,

malo težja tema za to čudovito noč…he…ajde pupike,,,,

zakaj ste ženske…?

..zakaj ste v današnjem času tako zafrustrirane in obsedene z moškimi ???kot naprimer, da razložim to z dejstvom, da moramo deci stalno poslušati kako ste emancipirane inenake z našim moškim spolom in pri tem večinamo grdo govorite o nas ali z nami….pa saj vemo, da vam jeedini cilj doživeti moškega kot predmet vaših sexualnih sanjarjenj in zavovoljevanja vaših primarnih telesnih potreb…uf…sem pameteno povedal…heheheheheh!!!!????

No zakaj je tako????? zakaj niste nežne ljubeče,čustvene,zaljubljene punčke…hihihihihihi..ker mogoče tega več ne znate…hihihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

Zato,ker morva it midva posodo pomivat!
;-)))

Hej, razo, glej me! U učke me poglej! A vidiš …..
vso to nežnost, vso to ljubečnost, na gore te
zaljubljenosti, a občutiš vso to mojo čustvenost ????

Pismo, a res ne vidiš! Vidiš, ko ste dedci tako po
kurje slepi, pa tega ne vidite!!! In kar občutite, je
zgolj ……. kwa že …… aja, tisto zadovoljevanje
primarnih telesnih potreb ……..

K…..c pa ….. tvoje filozofiranje. Ko pride človek v
tako stanje, se ravna po načelu: bolje malo, kot nič!
In vzame tisto, kar se mu več kot premnogokrat
ponuja, ne da bi iskal tisto, kar mu je bilo vzeto in
postaja počasi …. izgubljeno! Jasn’ ?????????

Razo, enega objemčka, pa enega cmočka !!! Pa veliiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk,
veliiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkk nežnosti, pa mnoooooooooooooggggoooo
čustvenosti !!!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ne meč vse v en koš..ker niti pod razno nisem taka..če pa mas tako ob seb darling..pa se vpras kaj hudica ji delas…da je ratala taka oziroma da sta ratala taka en do drugega..ker mislim, da tudi moski niste izvzeti iz tega;))…no mal cem te ukurcala..zdaj pa poglej u ladlck..in rec..si moj..al ne;)) k sem tko nezna..ljubeča,čustvena..ma no zaljubljena punčka…jao..jao..se smejim..bolj da sibam..haha!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close