malo za sprostitev …
Objel me je okrog ramen, me stisnil k sebi in mi zašepetal na uho: »Pridi k šotorom. Nekaj ti moram povedati!« Nato se je obrnil in odšel, brez besed. Nisem vedela, kaj naj naredim. Moj dragi je bil dva koraka od mene in če kar tako zginem bo vsekakor kaj posumil. Vendar morala sem iti k njemu. Tako sem prijela prijateljico pod roko in rekla mojemu dragemu, da gremo malo okrog. Vedela sem, da me ona ne bo izdala. Povedala sem ji kaj se dogaja in razumela je.
Ko sem prišla k šotorom me je on že čakal tam, na motorju. Začudeno sem ga vprašala, kam gre, a on mi je samo pomigal z glavo, naj prisedem. Odpeljal je. Vstavil se je nedaleč naprej pri neki zapuščeni hiši. Nekoliko sem bila prestrašena, konec koncev sem ga poznala le nekaj tednov. Približal se mi je, me prijel okrog pasu in me stisnil k sebi. Gotovo je začutil kako mi razbija srce in videl, kako so se mi zaiskrile oči. Nagnil se je nadme, mi rahlo privzdignil brado in me poljubil, tako nežno, da so se mi zatresle noge. Oklenila sem se ga okrog vratu in se stisnila še bolj k njemu, tako da sem prislonila svoje prsi na njegove. Z roko mi je šel pod tanko majčko in mi odpel modrc.
Zaustavila sem se za trenutek in stopila korak nazaj. Vedela sem, da to kar počneva ni prav, vendar želela sem si ga bolj kot vse na svetu in to od prvega dne ko sva se spoznala.
Pristopil je k meni in dejal: »Če ne želiš, te ne bom silil, ampak vedi, da te imam rad in vem, da tudi ti nisi ravnodušna do mene.«
Sklonila sem glavo in stala tam, pri miru. Poljubil me je na čelo, na uho in nato nadaljeval po vratu navzdol. Zavzdihnila sem od ugodja, tako nežni in strastni so bili njegovi poljubi.
Se nadaljuje … …
Lp, Bgv
Hej … mimogrede … Čez 14 dni smo v Kobaridu … :))) …
Glede tvojega povzetka pa … :))))) … ne bom rekla nič, dokler se ne bo kaj zgodilo oz. se ne bo zgodilo nič … ne morem reči čisto nič … :))) Tvoja so zgolj ugibanja … :)))
lp, Bgv
Nadaljevanje …
Prijel me je za roko in se odpravil proti vhodu tiste zapuščene hiše. Vrata so bila odprta in sva vstopila. Bilo je temno, le skozi prašno okno je prihajala medla svetloba cestnih luči, ravno toliko, da sva videla najine obrise.
Bilo je hladno zato je pristopil k meni in me tesno stisnil k sebi. Rekel mi je: »Ne moreš si niti predstavljati, kako sem hrepenel po tem trenutku, ko te bom lahko stisnil k sebi in ti povedal, da te imam rad.« Dvignila sem pogled in se zazrla v njegove oči, ki so se bleščale kljub temu, da je bila tema. Poljubil me je.
Z roko je segel pod majčko in se narahlo dotaknil mojih prsi. Slekel mi je majčko in modrček. Poljubljal me je po vratu navzdol, po ramenih, po prsih, trebuščku in okrog popka. Odpel mi je hlače in jih slekel, tako da sem stala pred njim v samih tangicah. Slekel si je kombinezon in majčko ki jo je imel spodaj. Dvignil me je in me posedel na staro masivno mizo sredi sobe. Razprl mi je noge, odmaknil tangice in z jezičkom nežno oblizoval moje spolovilo.
Se nadaljuje … :))))))
Lp, Bgv