malo za sprostitev …
Nadaljevanje …
Najprej se je posvetil ščegetavčku in mi podaril užitke, ki jih še nisem občutila do tedaj, tako hitro in spretno je uporabljal svoj jeziček. Nato je oslinil vhod v nožnico in počasi prodrl noter najprej z jezičkom … nato z enim prstom in nato še z dvema. Ob tem je lizal in sesal ščegetavček. Bila sem še vsa iz sebe od ugodja, ko se je dvignil in porinil svojo moškost v mojo mehko in vlažno muco, čisto počasi in nežno. Dvignila sem se in ga poljubila, medtem ko je on že začel počasi drset gor in dol. Z nogami sem se ga oklenila okrog pasu in s prsti sem mu šarila po poraščenem oprsju.
Gibala sva se v počasnem in enakomernem ritmu, uživala ob vsakem gibu … ob vsakem dotiku … Z rokami sva spoznala telo drugega, vsako mišico, vsako okroglino. Si mršila lase medtem ko sva se strastno in hrepeneče poljubljala.
Lp, Bgv
Nadaljevanje …
Dvignil me je in me polegel na tla. Ulegel se je poleg mene in mi z roko masiral muco, medtem ko se je z jezičkom poigraval z mojimi bradavičkami. Poljubljal mi je prsi, zagrizel vanje in jih spet poljubljal in sesal bradavičke, ki so me že kar bolele od ugodja.
Nato se je postavil nadme in zopet prodrl vame. Tokrat ne tako nežno kot prej, ampak bolj sunkovito. Roke mi je dal za glavo in jih trdno pridržal tam, medtem ko je sunkovito in vedno močneje nabijal vame. Raztegnila sem noge kolikor široko sem le zmogla v razkorak in on je nabijal in me poljubljal in me grizel vsepovsod, kamor je lahko segel.
Nato me je zagrabil za boke in me obrnil, tako da sem se postavila na kolena, z ritjo proti njemu. Prijel me je za prsi in me surovo nabijal še od zadaj. Z eno roko me je prijel za lase in potegnil nazaj, z drugo roko je prijel mojo dlan in jo ponesel v moje mednožje, češ naj se sama dražim.
S prstki sem si dražila ščegetavček, medtem ko me je on še vedno surovo nabijal in mi z prsti grobo mečkal prsi in stiskal napete bradavičke.
Lp, Bgv
Nadaljevanje …
Ulegel se je na tla in jaz sem se postavila nadenj. Čisto počasi sem se nasadila nanj in ga občutila globoko v meni. Nato sem začela narahlo pozibavati naprej in nazaj … rahlo krožit … pa spet naprej in nazaj … Sklonila sem se nad njega in ga nežno poljubljala za ušesom … se drgnila ob njegovo tri dni staro brado, ki je ravno prav praskala …
Prijel me je za prsi in sesal bradavičke, jih ugriznil in jih obliznil, pa spet sesal. Zibala sem se vedno hitreje, vedno bolj sunkovito in čutila sem ga vedno globlje. Zagrabil me je za rit in mi jo razprl, tako da me je še toliko bolj dražilo. Z rokami sem se oprla ob tla in se začela divje nabijati nanj. Dvignil se je v sedeči položaj, tako da sem ga čutila še globlje, še bolj trdega … Z nogami sem se ga oklenila okrog pasu in zibala z boki, medtem ko me je on strastno poljubljal po ramenih, rokah, mi poljubljal dlani, lica, vrat …
Ulegla sem se na hrbet in on se je postavil na kolena nadme. Dvignil mi je nogo na svojo rame in me tako nabival, močno, sunkovito in me ob tem dražil za ščegetavček.
Lp, Bgv
Konec …
Privzdignila sem se nekoliko v bokih, da je lahko prodrl še globlje vame in tako me je nabijal in nabijal. Oba sva stokala od ugodja in pot je tekel od nas, kljub temu, da je bila mrzla noč.
Čutila sem da sva blizu, tako jaz kot on. Zaprl je oči, se rahlo privzdignil in nabival … jaz sem bila tik pred vrhuncem. V trebuhu sem že čutila tisti neverjetno prijeten občutek, pred eksplozijo, pred vrhuncem, vendar sem ga hotela zadržat, tako da nama bi prišlo skupaj … in …
…. Zagrabil me je za prsi in stisnil, čutila sem da je tik pred izlitjem … in … aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … … … …
… … …
… …
..
.
Prišlo nama je skupaj, tako močno, tako lepo, kot mi že dolgo ni prišlo. Ulegel se je name, me objel in poljubil … in tam sva obstala … zavedajoč se, da od sedaj naprej ne bo nikoli več tako kot je bilo …
THE END!
Lp, Bgv