Najdi forum

Malta ali Ciper

Pozdrav !

Zanima me, če je že kdo letoval v omenjenih državah. Zanimajo me gostinske cene, zabava (nočno življenje) in kulturne znamenitosti.

Hvala!

Hojla! Jest sem bila na Malti in sicer 2 leti nazaj. Zal za cene ne vem tocno ampak ni bilo dosti drazje v primerjavi s Slovenijo. V glavnem se ga tam zura, 1 dan si lahko vzames in pogledas glavno mesto, do najlepsih plaz pa se da priti z avtobusom. Pri avtobusih je treba pazit da mu pomahas, ce ne pelje mimo tebe in rect vozniku kdaj hoces dol! Pravtako moras imet mocan zelodec za te avtobuse!

Ce te zanima se kaj, me kar vprasaj!

Hasta luego!

Bila sem na Malti in na Cipru. Ciper je v primerjavi z Malto drazji. Ker ima Malta dokaj klifasto obalo, je potrebno do najlepsih plaz priti z busom oziroma z avtomobilom. Na Cipru tega problema ni. Plaza je mivkasta (Limasol) ob celem mestu, vellja tudi za druga naselja. Z avtomobilom, pa lahko prides tudi do drugih plaz (mivka), kjer ni v okolici nobenih hotelov in se lahko zgodi, da je na plazi le pescica ljudi (bar, lezalniki, marela)…
Ciper se deli na dva dela (grski in turski). Iz Evrope se leti direkt ponavadi na grski del Cipra. Nocno zivljenje (ga ne primanjkuje), znamenitosti (odvisno kaj isces,…)
Ce te kaj se zanima, pa vprasaj…

Pozanimal sem se še drugje in se odločil za Malto. Hvala obema.

Malta je definitivno kraj kjer preživlja počitnice 85% angleških upokojencev

New Report

Close