Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mama bajsija

Mama bajsija

Sem mama 14 letnega fanta. Je bolj obilen (86kg in 161cm) zato ima velike prsi. Že med šolo se mi je potožil da ga moti ko mu joške skačejo gor in dol. Vprašal me je če obstajajo moški moderci. No in imam tudi hčerko ki je stara 12 let in že nosi modercke pa mu je ona enega posodila da ga je probal. Bil je čisto presenečen. Veliko bolje se je počutil. Zato zdej ko je doma nosi hčerkine modercke. Zanima pa me če bi jih lahko imel tudi v šoli ali bi se mu smejali?

Hvala za vsak odgovor!

Če mu je prav sestrin moderc, pomeni da je ona tudi bajsi……Mati pa tudi.

Ma da se vam da take kozlarije pisat…….

Odgovor na objavo uporabnika
dosadno, 07.07.2022 ob 08:51

Če mu je prav sestrin moderc, pomeni da je ona tudi bajsi……Mati pa tudi.

Ma da se vam da take kozlarije pisat…….

Pa tangice, mu je tudi sestra posodila. Pa enega zelo dobrega prijatelja ima. Ta tvoj sin bo še daleč prišel.

Hvala za neposrečen vic dneva.

Pusti mu naj zgubi par kg pa bo mel manjše joske.

ja, bi se mu smejali.

daj pojdita v neko zdravo šolo prehranjevanja, no.

te paciente bacit s foruma k je jasno vidno da to pedofili pisejo

res ne more bit bl ocitno

Če nosi sestrine modrce potem je tudi ona špehasta. Zdej pa maš dve Špeh bombi. Vsakemu odvzet 20 kg pa ne bojo rabili nobenega modrca. Da bi bli pri meni bi že bili na shujševalni. Ne more met 86kg pri 161cm pa to je res kot ena frnikola.  Koliko ma pa ta mala kg?

Počakaj,počakaj. Tvoj sin bo shujšal brez skrbi.

Sta moja soseda tudi jokala za svojega sina, kako je debeli za svoja leta, torej imel je takrat 12 let. Sedaj 6 let pozneje pa je suh kot trlica. Kg je izgubil pri 14 in tvoj bo tudi.

Enako ena moja sodelavka se je jokala za svojo hčerko pri 12 ,kako je okrogla, sedaj pa je hčerka pri 15 postala vitka.

Tvoj sin bo izgubil slej kot prej kg ,ne potrebuješ ga šikanirati in jebati v glavo.

Se boš pa ti zredila.

Ja pa ja pa ja.

Jz sm že od nekdaj mal predebel, ne glede na starost. Tko, da to ne valja.

To sem tudi jaz mislila da bo shujšal pa nič. Vagal se je 4.6 in danes. Za 4,8kg se je zredil. Enako tudi hčerka. Ona pa se je v tem času zredila za dobrih 6,4kg. Mene že ta njuna debelost moti se posebej pri hčerki ker ima večji vamp od mene. Morala bi nositi le topke in imeti raven trebušček in ravno ritko a žal tega nima. Oče jih pa spodbuja. Vsak dan jima gre v restavracije s hitro hrano vsakemu po 2 – 3 burgerje in se vsakemu kremšniti. Kako naj se potem nebi redili. Prav tako me moti ker si deklica ne more zavezati vezalk zaradi vam pa in josk. Ali imate kako idejo kako naj se malo porihtajo? (fant ima 90kg punca pa 106kg). Zdaj jih bom probala vsak dan tehtat in upam da bo sploh kaj bolje. Sej vse te maščobe nikjer ne moreta niti porabiti. Saj še komaj hodita. Tekla nista že vsaj 5 let.

namesto da ju daš očetu da ju pelje na burger greš ti z njima vsak dan v hribe

da imaš čas hodit vsak dan v hribe pustiš službo, ded pa naj čas, ki ga perbije v čevaparni, raje posveti fušu, da bo not prinesel izgubljen dohodek

Ja, čakaj malo ,da se oba zaljubita, pa bodo kg šli dol in hi, hi ,potem ti bo zmanjkalo tem za odpirat tu, za klike.

Mogoče moderatorka še tebi koga najdemo ,da ne boš odpirala namišljenih tem.

Debelko, 07.07.2022 ob 14:46

To sem tudi jaz mislila da bo shujšal pa nič. Vagal se je 4.6 in danes. Za 4,8kg se je zredil. Enako tudi hčerka. Ona pa se je v tem času zredila za dobrih 6,4kg. Mene že ta njuna debelost moti se posebej pri hčerki ker ima večji vamp od mene. Morala bi nositi le topke in imeti raven trebušček in ravno ritko a žal tega nima. Oče jih pa spodbuja. Vsak dan jima gre v restavracije s hitro hrano vsakemu po 2 – 3 burgerje in se vsakemu kremšniti. Kako naj se potem nebi redili. Prav tako me moti ker si deklica ne more zavezati vezalk zaradi vam pa in josk. Ali imate kako idejo kako naj se malo porihtajo? (fant ima 90kg punca pa 106kg). Zdaj jih bom probala vsak dan tehtat in upam da bo sploh kaj bolje. Sej vse te maščobe nikjer ne moreta niti porabiti. Saj še komaj hodita. Tekla nista že vsaj 5 let.

Vsak dan jih boš tehtala? Si malo posebna kaj?

Brez skrbi , ta tvoja otroka bosta kar sama začela tekati in to zato, da lahko čimprej zbežita od tebe.

Meni je smešno, ko starši prvo tečnarijo s hrano,  pojej to  in rek v Afriki so mnogi otroci lačni, pozneje pa se čudijo in jamrajo, ojej, kako je moj otrok debeli.

Ta avtorica ,ali  mama je pa sigurno definicija lepote?? Hej, moderator, nehaj provocirati.!

Pa veš kaj: -ti perfektno oblikovana mama, potem se razidi od tvojega in bo otroka avtomatsko od žalosti pobrali kile in ti boš avtomatično zelo srečna ženska.

Hecam se  kot ta naš ali naša moderator ,ali moderatorka.

a tampone ma pa ata čez?

Debelko, 07.07.2022 ob 08:06

Sem mama 14 letnega fanta. Je bolj obilen (86kg in 161cm) zato ima velike prsi. Že med šolo se mi je potožil da ga moti ko mu joške skačejo gor in dol. Vprašal me je če obstajajo moški moderci. No in imam tudi hčerko ki je stara 12 let in že nosi modercke pa mu je ona enega posodila da ga je probal. Bil je čisto presenečen. Veliko bolje se je počutil. Zato zdej ko je doma nosi hčerkine modercke. Zanima pa me če bi jih lahko imel tudi v šoli ali bi se mu smejali?

Hvala za vsak odgovor!

SI DEBILNA? RETARDIRANA? TRENIRAŠ DEBILSTVO?

debela si, kak nebo sin debel? govnojedci, manj žrite, svijee zakotaljene

Mislila sem da bom dobila odgovor na moje vprašanje. Kako naj jih shujšam???!!!!

A resno sprasujes kak naj shujsata.

Jest 3x na dan pol manj kot do zdaj.

Pa vsak dan sprehod. To je za zacetek.

Ko boste to pocel,prid povedat,pa ti naprej svetujemo.

Ps k dr it pa va. Da kako xieto napisano.

Ce pa ne bo slo bosta pa tBlete dobila z hujsanje

Lenka se seta! 

Hvala za nasvet, a to smo že poizkusili. Če sem jima omejila hrano sta si šla na skrivaj kupit cipse ali pa jima je oče kupil, hodit pa tudi ne moreta zrad tega vsega Špeha. Deklica si ne more pogledat prstov na nogi zaradi josk in trebuščka. Najprej bi rada da shujša deklica ker je težja in že ko gre po stopnicah je vsa zadihana. Ona pravi da je ta vsa maščoba sploh ne ovira. Pravi da bi rada imela 300kg da bo lepo zavaljena fant pa hoče imet 200kg. Sploh ju ne morem ločit od hrane. Od 24.6 še sploh nista bila zunaj. Niti 1 minute. Jesta samo čips, smokije… pijeta gazirane pijače in sta vedno na računalnikih. Ne morem ju spravit ven. Oče jima pa vsako večer vestno prinaša hamburgerje in kremsnite. Ob 11.00 ponoči Jesta reveža hamburgerje. Očetu sploh ne morem dopovedati da imata preveč kg. On reče da njega to osebno ne moti če imajo par kilc več a jaz vem da njiju. Pomagajte!!!

Nič no narobe, če nosi moderc. Mislim ljudje kakšne predsodke imate. Če mu je tako bolj udobno zakaj pa ne.

Daj mu za v šolo tako majico, da se ne vidi, da ima moderc. Če ga bo kdo izival pa samo k ravnatelju.

Marinka788! 

AAli imaš tudi ti kakšen nasvet za hujšanje?

Debelko, 07.07.2022 ob 15:58

Mislila sem da bom dobila odgovor na moje vprašanje. Kako naj jih shujšam???!!!!

Po napotnico k zdravniku in naprej v Stično na program hujšanja.

Sploh nočeta nikamor iti. Razmišljat samo o tem kaj bosta jedla. Pojedla st te 4 vreče čipsa in smokija. Ter vsak dva hamburgerja in dve kremsniti. Sploh nočeta slišati besede hujšanje.

Nekdo se heca in piše american way of life….

Ala oddaje na TLC-ju…200-300 kg ….in operacije želodca, da shujšajo….

New Report

Close