Mama išče sinu punco
Daj no, 26.03.2023 ob 19:36
Lol833, 26.03.2023 ob 18:22
Daj no, 26.03.2023 ob 17:59
Malo bolj se potrudi, malo več domišljije in življenja, če si že moraš zmišljevati zgodbe.
Kaj te je pa tako prizadelo? Da ni bla to tvoja mama? Haha.
Meni je hotela kar sestra eno predstaviti, pa sem odklonil. Ponižujoče do amena.
Našega incela je to prizadelo, namesto da bi bil hvaležen sestri. Očitno se previsoko ceni, glede na njegove porazne neuspehe, kar se žensk tiče.
Ne moreš vrjet, 26.03.2023 ob 17:50
Danes me ogovori ena ženska prvo s tem, če vem kje je neka ulica, ko ji povem pa začne a imaš fanta, ti bi bila direkt za mojega sina in začne naštevat, da je redno zaposlen, priden itd. itd in mi hoče na vsak način dat njegovo številko. Sem bla kar presenečena in se cel dan sprašujem kaj je to z deci, da jim mame iščejo ženske in to kar tko po cesti mimoidoče.
Tudi ti bi mu iskala žensko, če bi ti gnojil pri 40+ doma in se ga nikakor drugače ne bi mogla rešit.
Ni čudno da ste samski resno. Kaj hudiča je ponižujočega v tem da ti nekdo nekoga predstavi? Saj ti je ni pripeljala za darilo, evo tu imaš ženo. Kristus glupcev no. Javkate da nimate kje žensk spoznat, pol vam hoče pa kdo kakšno predstavit ste pa užaljeni. Za nikamor niste. Če bi ti en želel direktorja ene uspešne firme, ki išče nekoga za tvoj sanjski šiht predstavit bi bil tudi užaljen? Si mislim ja :). No to je bilo isto. Mogoče je bila to tvoja sanjska ženska. Pa si jo zamudil zaradi svojega kvazi ponosa. Mogoče je bila samo še ena znanka, mogoče zelo dobra prijateljica, ki bi ti svojo prijateljico ki bi bila tvoja sanjska žena predstavila. Ampak ne, ti si bil užaljen. Dojenček.