Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mama me prosi… rekla sem NE, zdaj govori, da sem slaba hci

Mama me prosi… rekla sem NE, zdaj govori, da sem slaba hci

Dobrodosla v klub.

Tako je, kadar si karakterno drugacna od matere in/ali sestre. Si vse drugo sam ne to, kar dejansko si.

Js sm se sprijaznila. Nazadnjevso mi jo zakuhali nekaj mesecev nazaj, ko.so raztrobli okoli, da so z mano sami problemi, da sem zmesana, lena. Od njih nocem vec nic, ne vzamem nic, niti na rd ne pridem vec. Imam zivljenje, druzino. Trdo smo delali, da imamo, kar imamo in ne bom dovolila, da me bodo zalili.

Narefi distanco, sprejmi da je tako, zal bos popljuvana veckrat in zivi svoje zivljenje.

Odloči se kaj bi imela.

1. Dobri odnosi ali

2. Svoje življenje in mir

To dvoje nažalost velikokrat ne gre skupaj. Ko enkrat rečeš NE si najbolj vsran.

Jaz na tvojem mestu, bi ostala pri svojem. Pomoč je dokler TI želiš pomagati in ne ko nekdo izsiljuje od tebe stvari.

Nevem no jaz mislim, da če sama želiš prekini strike, ti bo lažje ampak to prinese s sabo rudi negativne posledice.

Če pijeta pa lahko narediš največ, da ju prijaviš a to je potem res kompletni razdor v družini. Ampak če otroci niso varni ali zaradi vinjenega stanja se za njih ne more poskrbeti je to najboljša rešitev.

Naredi tako, kot misliš, da je prav in stoj za svojimi odločitvami in dejanji.

Mislim pa da si se že odločila kako narediti le potrditev iščeš, da je to prava odločitev.

New Report

Close