Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mamica bi bila rada lepa…

mamica bi bila rada lepa…

Zanima me ali katera mogoče ve, katera trgovina bo odprta jutri, nahaja pa se tik ob izhodu iz CITYPARKA na levi strani. Tisti izhod, ko greš potem proti BTC -hala A. V soboto sem šla mimo izložbe pa sem videla nekaj krasnih stvari, pa sem mislila če bi se bilo vredno oglasiti v torek ko bo otvoritev vem da bo gužva…)(. V bistvu me zanima tudi na kakšni cenovni ravni se nahajajo ta oblačila, oblačila so bila že v izložbi, table z cenami pa so bile še prazne.

(v izložbi so bile jeans hlače z visoko zavihanim robom, z dvema (“umazano roza” ) črtama na robu, v kombinaciji z “umazano” roza puloverjem na V izrez.

Hvala za informacije!

menda bo odprt tudi ESPRIT ! se že veselim

Ha,ha, a se hecaš? Brez zamere.

Potem si ena od tistih, ki še ne veš da H&M odpira svoja vrata.

Jaz si že ne bi drznila tja jutri, ko bo otvoritev.

KAJA, vem, da H&M odpira svoja vrata, vendar jaz ne bom šla v H&M.

Marks & Spencer

nimam pojma katera trgovina bi to lahko bila…ha, ha sem te kaj….

Ja, Marks & Spencer. H&M pa ima vhod v centru CP – pri pultu z informacijami.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

no sedaj sem pa v dilemi, ena mamica (na drugem forumu) pa mi je rekla da je to trgovina ZERO, in da je bila že včeraj odprta ??’

E, bom danes pogledala in ti jutri javim, OK?

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

žogica nogica, hvala ti, zlata si!!!!

Ej, tik ob izhodu proti hali A sta SKB banka ali pa čistilnica Labod.

Po mojem misli tam, kjer je bila prej Bata. Bata bo zdaj namreč prestavljena v novo odprti del, torej predvidevam, da bo tam nekaj drugega.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Še to – Marks & Spencer bo pri vhodu, ko prideš iz parkirne hiše City Park. Doma poglej če imaš Novice od CP. Mislim, da je notri tudi zamljevid kje je kakšna trgovina.

LP

Točno tako, zdaj sem se spomnila, včasih je bila tam trgovina Bata.

Ampak tam je samo povečana XYZ zdaj. Na enem koncu pa je Morgan – na drugem pa čistilnica.

LP

Tam kjer je bila Bata je sedaj res ZERO, povezana trgovina s Sportino. V soboto je bilo odprto.

lp, kira

New Report

Close