Mamice, ki ste proti cepljenju, kaj pravite na izbruh ošpic?
Od kod ideja, da vse starše skrbi? Moja otroka sta cepljena in mene prav nič ne skrbi za MOJA OTROKA. Skrbi me samo za necepljene, če se bodo srečali z boleznijo, proti kateri niso cepljeni in imeli posledice. To je pa lahko danes v globalnem svetu kaj hitro.
A proti klopnem meningitisu potem tudi niste cepili otrok?[/quote]
Ne nakladaj, da te skrbi za necepljene! Ne verjamem, da je tuakj na MOnu kdo, ki ga skrbi kaj razen lastne riti. Še za otroke, lastne otroke mnogie ne skrbi!!!
In ne, otrok nisem cepila. Niti proti klopnemu meningitisu.
Jaz ti lahko pošljem pa milijon linkov o otrocih, prizadetih ali mrtvih zaradi otroških bolezni. In kaj zdaj?[/quote]
No prosim le poslji mi en kontakt osebe iz slovenije,cimprej![/quote]
???? Slovenija je precepljena, zato teh zgodb ni. Si tako neumna ali se samo delaš? Lahko ti pa pokažem sliko, kako izgleda, če populacija ni precepljena. Te zanima ali ne? Ker to si očitno želite.
Kaj pa je zate precepljena populacija?a sploh ves kaj govoris? Koliko casa si raziskovala v tej smeri in iz kaksnih virov? Lepo te prosim, informiraj se! Za zacetek lahko preberes iluzije o cepivih, ti bo knjiga odprla par vprasanj in od tam raziskuj dalje 😉 precepljena populacija je mit, cepiva so neucinkovita in smrtno nevarna! Mamice, berite in se informirajte, pa ne samo s strani tistih, ki imajo od tega korist!
No prosim le poslji mi en kontakt osebe iz slovenije,cimprej![/quote]
???? Slovenija je precepljena, zato teh zgodb ni. Si tako neumna ali se samo delaš? Lahko ti pa pokažem sliko, kako izgleda, če populacija ni precepljena. Te zanima ali ne? Ker to si očitno želite.[/quote]
Hehe…tile pro cepljenci očitno res ne razumejo besede “precepljeni”. Prav smešni ste, ko nekaj tako na pamet govorite, kakšne nebuloze, res.
A ti pa živiš v afriki al kaj? Če že pametuješ z nekimi kao “dejstvi” o prizadetih in mrtvih zaradi otroških bolezni, nam prosim postrezi s temi informacijami, seveda iz slovenije, saj tukaj živimo, mar ne.
In zato se tudi borimo za osnovne človekove pravice, za svobodo odločanja glede posegov v naše telo, kot je cepljenje.
Glede na to da smo ena redkih evropskih držav, kjer je cepljenje še obvezno in kjer se izvaja tovrstna represija, bi bil že skrajni čas da se tudi pri nas končno spremeni zakon glede tega. Vi ne boste zaradi tega nič na slabšem, lahko se boste cepili še namesto nas, pa še kakšno cepivo bi morali prejeti za možgančke, da bi bolš delovali 😛
Aja, slikce si pa lahko pošiljamo vsi, ampak pri meni štejejo le dejstva in resnični dokazi 😉
Moj otrok je po cepljenju pri 18m dobil vrocinski krc in po tem ni bil nikoli vec enak. Danes ima avtizem. Mi je cisto vseeno za vse statistike. Mene in mojih otrok nihce nikoli vec ne bo cepil. Pa ce do konca zivljenja placujem po 500 eurov kazni vsak mesec. Ocitno je pri nas zdravje res postalo privilegij bogatih.
dober dan Povejte mi, kako se v Sloveniji izogniti obveznemu cepljenju in še hoditi v vrtec. Hvala. moj e-poštni naslov [email protected]
Pozdravljam vse ‘drugače misleče’ mamice tukaj – pa seveda tudi očete, ampak bolj mamice pišejo -, torej tiste, ki bel8m haljam ne verjamejo vsega in ne pustijo svoje otročke, nedolžne in zdrave trpeti nepreverjenih strupov, ki jim jih zdravstveni sistem narekuje.
Še enktat opozarjam vse, da so vsa novejša cepiva izdelana na osnovi mRNA tehnologije, za katera je klinično znano, da gre pri njih za gensko spremenjene orhanizme s tisočkrat vefjo potenco gensk8h sprrmemb, kot so doboljene v zskonodajah eirom popularnega in manj popularnega sveta. In seveda vam tega ne bodo ekstra povedali in vas o tem obvestili, kakor bi bilo potrebno, če govorimo o neki demokraciji, ampak nofo počasi itak vsa tdravila na tej osnovi, ker se v WHO, Rickeffelerjevi instituciji strinjajo z GSO, vse po potrebah farmacijskih lobijev na vseh ravneh. Pa tudi o tem nas ne bodo obvedtili. Kakor že nekaj let ptoducrntom hrane ni potrebno navedti, če njihovi izdelki vsrbujejo GSO ali ne. Ljzdje sploh ne vdo, koliko grnsko spremenjene hrane in ‘zdravil’ prrjemajo, ker so se na najvišji ravni vsi strinjali, da to ni več potrebno – obveščati ljudi o vsebnosti GSO.
Če vam to ne daje mislit, če vas to ne skrbi, če cam je vseeno za to… potem bi rekla, da ste najmanj lahkomiselni.
tole pravimo, 22.04.2013 ob 18:14
… tisti, ki zahtevamo pravico do svobodnega odločanja o cepljenju otrok, pravimo recimo tole.
http://www.sos-cepiva.si/dokumenti/130418_00027_Izbruh_ospic.pdf
Vi seveda izvolite, lahko dobite še moje doze in doze, predvidene za moje otroke. Nas ne bo v nobeni vrsti zagotovo.
Skrajno neodgovorno! Naši starši so se v petdesetih in šestdesetih borili za precepljenost! Zaradi takih , kot ste vi, pa smo imeli lani oslovski kašelj, zdaj nam pa grozijo ošpice! Seveda vas nič ne brigajo drugi, ker ste veliki egoisti! Jaz vam pa povem, da v mojih letih še nismo bili cepljeni proti ošpicam.Meni so pustile posledice: slabovidnost! Sreča, da zdaj obstaja laserska operacija in zdaj dobro vidim.Vi pa kar srečno naprej, kot da ste sami na tem planetu!
Cepiva skodijo, 23.04.2013 ob 21:24
Moj otrok je po cepljenju pri 18m dobil vrocinski krc in po tem ni bil nikoli vec enak. Danes ima avtizem. Mi je cisto vseeno za vse statistike. Mene in mojih otrok nihce nikoli vec ne bo cepil. Pa ce do konca zivljenja placujem po 500 eurov kazni vsak mesec. Ocitno je pri nas zdravje res postalo privilegij bogatih.
Ahhh ja! Tvoj otrok ni avtist zaradi cepljenja.Z avtizmom se je rodil! Je treba najti opravičilo, a ne?
kruto realno, 22.04.2013 ob 20:25
sicer pa nikakor ne razumem, zakaj se starši cepljencev tako razburjajo, ker cepljen otrok je itak zaščiten otrok in nikakor ne more biti ogrožen zaradi necepljencev…??? čudno prečudno:-)
Vsa cast za komentar. Zakaj se starsi cepljenih sploh obremenjujejo z necepljenimi ja? Tako je bilo tudi v koroni. Ce si se cepil si torej zasciten tudi od mecepljenih mar ne? Tako bi bilo sicer logicno ampak ni ane…..
dala cepit, 22.04.2013 ob 16:36
V Angliji stojijo in čakajo v vrstah na cepljenje. Pri nas so pa pač “pametne”.
hahaha, propaganda v VB je speljal farmacevtski lobi, da so v trenutku pospešili cepljenje. Ljudi prestrašijo, tako kot so jih pri covidu, da so ljudje stali v vrsti. NIČ VAS NE IZUČI, kar peljete svoje sončke na brizg- na žalost je vedno več mRNA cepiv , tako da- PAMET V ROKE.
Virusa ošpic ni dokazal še nihče v nobeni študiji ne, dajte vsaj to zahtevat, predno uničujte lastne otroke. In če vam slučajno kdo pokaže študijo jo dajte prebrati, ne samo zamahniti z roko aja pol pa u redu.
Potvarjanje dejstev, 22.04.2013 ob 18:04
Necepci tumbajo po netu, da tudi v Sloveniji otroci zbolevajo, kljub cepljenju. Zamolčijo pa dve dejstvii. Prvo je, da je skoraj tretjina teh otrok tujcev, ki se v svojih državah niso cepili. Skoraj dve tretjini je pa dolenjskih Romov, ki že od nekdaj masovno zavračajo cepljenje.
trdijo da NAŠI otroci zbolevjao kljub cepljenju, ne migranti in tujci- a bo šlo trol. Ošpice niso nalezljive, da bi otrok dobil ošpice mora doživeti konflikt za ošpice
Ah, dajte no spet panicirat. V mojem otrostvuy smo vsi imeli ospice. Po vasem bi morali biti vsi mrtvi, ampak potem tudi vas panicarjev ne bi bilo, ker bi mi vsi umrli ze v otrostvu. A res ne vidite, da se namerno ustvarja panicno generacijo, ki se bo bala lastne sence, da boste od strahu popolnoma ohromljeni in bo vsak trenutni rezim pometal z vami, kot se jim bo zdelo. Ne razumem vas, da se vedno znova pustite tako nategnit. Kot da nimate mozganov. Vprasajte babico ali dedka, kako smo mi ta stari prebolevali ospice.