mamka Miška je replika oziroma daisyfucker
Grenivka422, 21.11.2024 ob 19:14
Pikulet, mene pa zanima, če si ti picousti? Tudi ti menjaš nicke, sploh ko ste odpirali teme za črni Vič. 😃
Ne vem, kaj pomeni ‘picousti’…jaz sem tu gor pikulet + imam še zraven power/cenzurirani/velikomodni ali kaj podobnega, vedno pa je zadeva taka, da je jasno razvidno da sem to jaz. Ok, če si zabita kot replika, potem verjamem, da ti to ni jasno. 😀 Se je našel tudi kakšen ‘imitator’, no na to ne morem vplivati.
picousti, 21.11.2024 ob 21:53
Picousti je lahko samo uzurpator Aleksandar Vučić. Po novem, da gličejo tudi Oskar zaradi veščin dramatiziranja in manipuliranja z javnostjo. Če ga Srbi dobijo v roke, ga linčajo kot mussolinija, zato je privatiziral celotno srbsko policijo, ki vsakodnevno mlati državljane.
Evo ga ko gmizavac si 😃 žre vas Aleks ker ima jajca! Super politik, takega Srbija nikoli ni in ne bo imela. Slovenija rabi enega Vučića.
Ma ja, očitno ti je všeč. Nimaš kej. Se pa ve, kdo ga sovraži in zakaj in kdo piše plačan bulšit. Na prste je stopil lenuhom, kriminalcem in klanom. Bori se za Kosovo in proti ZDA in v tem je veš keč. Ti pa izvoli lepit slikice 😀 njegova žena pa je prava lepotica…