Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Manca in Tina Košir

Manca in Tina Košir

Ali morda katera ve , katero knjigo je Tina omenila v Razmerjih od nekega pisatelja, se mi zdi da na črko P?

Žal si knjige indijskega pisca nisem zapomnila. Je bila pa oddaja res fina za gledat. Se vidi, da je tudi Tina kljub svoji starosti zelo načitano dekle.

P.S.: Kdo je Ladeja? Sestra? Katera je bila tista, ki je nosila obesek na čelu?

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

sicer nisem gledala oddaje, ampak Ladeja je hči od Mance.

lp
nina

Ladeja in Tina sta obe Mancini hčerki, prva je starejša, sta pa od različnih očetov. Tisto sofisticirano reč na čelu nosi pa Tina. katera oddaja je to bila?

Morda “lutka” misli oddajo Družinske vezi, ki je bila na sporedu že pred časom(meseci)?? No, vsaj tam sem jih gledala jaz.

A

A ste vedele, da je Ladeja hči Karpa Godine (ki bo letos dobil Prešernovo nagrado), Tina pa vnukinja Vitomila Zupana, pisatelja? Umetniški geni in knjige so torej v krvi…

Poglej oddajo

Pa saj ne morem verjeti!

Kaj smo slovenci res tako fouš prav vsakemu, ki hodi po tej zemlji?
Ma čisto vsakega ste sposobne spluvati!!! To je izgleda res nacionalni šport!
Pa zdaj sploh nima veze, da se oglašam na to temo (Koširjeve), ampak me je pa zdaj prav zbodlo! Ena vpraša za en naslov knjige, pa ženske na kup in hajd še malo pošinfat nekoga. Pa kaj vam je???!!!!

Priznam, da me ta forum – pa čeprav velikokrat najdem kaj uporabnega – vedno bolj žalosti, saj se mi preko njega odraža okolje v katerem živim. In v katerem živijo moji otroci!

ŽALOSTNO!!

Lepe in mirne praznike želim vsem

A

No, meni jih je bilo nadvse prijetno poslusati. In vsec mi je ker so tako samozavestne.

Je pa res, da ljudje ob samozavestnih osebah… dobijo obcutek manjvrednosti :)))) in pol je treba mal posinfat, da gre lazje skozi zivljenje :)))

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

jaz pa načeloma ne šimfam, fouš pa sploh nisem nobenemu nič (vsaj ponavadi;-) ampak onidve mi greta pa res na jetra:)))
sem pred nekaj časa gledala eno oddajo zvečer, kjer so ble vse tri (manca, tina in ladeja) gostje in sta mi bili manca in tina katastrofa
hm, ne morem pomagat:))
LP

TRenutno mi pade na misel samo roman turškega pisatelja Pamuka – Bela trdnjava :))

To je bila edina asociacija na Sončkin stavek “Žal si knjige indijskega pisca nisem zapomnila…”.

Ancika, saj ni bilo tako hudo. Zgolj malo rumenega tiska. :-))

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

New Report

Close