Manca Špik
moja najljubša pevka, 16.05.2023 ob 18:10
Ima prav žameten glas, njene pesmi je lepo poslušati, pete so zelo romantično.
Ker poje tudi v duetu z Isaakom Palma, me zanima, kdo je oče njenega otroka, mar res Isaak Palma, kot trdi moja znanka.
Vem, da je bila dolgo ob morju, sedaj pa se je menda preselila v Ljubljano.
neeee ni I. Palma… kakšne imate.
I. Palma ima svoja dva otročka s svojo ženo…
Manca pa ima ima svojo punčko z nekim Primorcem… zdej pišem na pamet če ni bil neki Borut (ne vem če sem prav napisala ime) enkrat se spomnim,da sta bila skupaj med občinstvom MMS-ja poleti, ko ona ni nastopala… od takrat se spomnim,da je bil to njen partner in oče njenega otroka…
vsekakor ni IP oče njenega otroka.
O kakšni vrhunski pevki se tu govori …o kakšni glasbi vi to . Kdo to posluša ? Stare babe ob goveji župi v dso- ju na radio ognišče ker drugega ne lovi. Špik ..to je kobila iz Tržiča?!? Vse kar se spomnim o njej da je enkrat v trač cajtngu jokcala, da ji je najemodajalec v stanovanje hodil in gate ovohaval .
Zgleda kot od salomejca dvojnica jbm kakšna skladna lepotica…
A to sama te poste na mon klofa al kaj? …
Wtf …, 17.05.2023 ob 19:22
O kakšni vrhunski pevki se tu govori …o kakšni glasbi vi to . Kdo to posluša ? Stare babe ob goveji župi v dso- ju na radio ognišče ker drugega ne lovi. Špik ..to je kobila iz Tržiča?!? Vse kar se spomnim o njej da je enkrat v trač cajtngu jokcala, da ji je najemodajalec v stanovanje hodil in gate ovohaval .
Zgleda kot od salomejca dvojnica jbm kakšna skladna lepotica…
A to sama te poste na mon klofa al kaj? …
Ti si najbrž eden od tistih, ki se je silil okrog nje, a ga je zavrnila.
Res mi niso všeč tiste pesmi a la hopsasa, drajsasa in tudi če so slovenske, jih ne morem in niti ne maram poslušati.
Vse to kar se vrte od Elde Viler, Majde Sepe, Marjane Deržaj, Aleksandra Mežka je tako preživelo, da bi se moralo zavrteti mogoče enkrat na leto, za spomin in nič več,
Ampak Manca Špik mi je všeč, predvsem njen glas, ki seže do srca.
Takoj jo prepoznam in njene popevke so mi zelo všeč.
boljše, 18.05.2023 ob 10:15
haha, pač našla si je financerja zdaj ga je zapustila. Nekega presežka pa pri njej ni.
eni ste pač gluhi
Pa saj Borut Caf je že bil poročen in ima odraslo hčer, tega se ne da odpisati niti pri financah ne.
Njuna romanca je bila najbrž kar obojestranska, bila je in je minila.