Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Manca Špik

Manca Špik

A je Manca kredit  dobila?  Pa je ostalo par jurčkov da najame agencijo da malo hvalijo ta njen ” žametni glas” in ” vitek stas” 😜   katerega bdw nihče ne pozna in slednjega opazi

Zelo je lepa.. Verjetno je izgubila vsaj 15 kg.. Pesmi a lepe..

Odgovor na objavo uporabnika
moja najljubša pevka, 16.05.2023 ob 18:10

Ima prav žameten glas, njene pesmi je lepo poslušati, pete so zelo romantično.

Ker poje tudi v duetu z Isaakom Palma, me zanima, kdo je oče njenega otroka, mar res Isaak Palma, kot trdi moja znanka.

Vem, da je bila dolgo ob morju, sedaj pa se je menda preselila v Ljubljano.

Od teh malo starejših pevk, je ona nedvomna edina izvirna, osebno izpovedna in skratka dobra.

Tam ene, ki jih ne bi niti omenjala, se gredo neka čira čara in predvsem o tem kdo jih je zapustil, koga so zapustile pa kako so ohranile zelo dobre odnose in meni ne ležejo za poslušanje, Manca Špik pa je nedvomno poslušana.

PR, 18.05.2023 ob 10:43

A je Manca kredit  dobila?  Pa je ostalo par jurčkov da najame agencijo da malo hvalijo ta njen ” žametni glas” in ” vitek stas” 😜   katerega bdw nihče ne pozna in slednjega opazi

Ni treba da najame koga da jo reklamira, ni treba ničesar drugega početi kot lepo peti, dobro delo se samo hvali in dober glas  seže v deveto vas.

Ima u Ljubljani 120 kv veliko stanovanje, lastniškega, v Rožni dolini.. Vozi Tiguana sponzorskega.. Res je izredno lepa. Smo sosedi..

Borut Cah in Manca Špik sta bila očarana drug od drugega, mislim, da nobeden nobenemu ni nič oporekal v ljubezenski romanci, ki sta si jo ustvarila in mislim, da nobeden od njiju ne ožaluje ljubezenskega gnezdeca, kjer je zrasla njuna hčerka.

Še ena, Borut ima že družino s starejšo hčerko, ampak tako pač je. Tako je življenje, mislim, da ni bilo kdo ve kako načrtovano, prišlo in odšlo je samo od sebe-ljubezensko razmerje, mislim.

dobro dela, 18.05.2023 ob 12:58

Ni treba da najame koga da jo reklamira, ni treba ničesar drugega početi kot lepo peti, dobro delo se samo hvali in dober glas  seže v deveto vas.

Nedvomno se preživlja zgolj s petjem … 😁.    Kot še prenekateri naši  ” vrhunski ” muzi-kantarji.

Ampak tu je pa tako sumljivo veliko pozitivnih komentarjev, da ni hudič, da jih Manca, sama piše.. Ker roko na srce, ima lep glas, videz pa nič posebnega.

Meni pomaga pri jutranjem zaspancu in polepša dan s svojim petjem, pravkar jo poslušam.

To, 18.05.2023 ob 15:12

Ampak tu je pa tako sumljivo veliko pozitivnih komentarjev, da ni hudič, da jih Manca, sama piše.. Ker roko na srce, ima lep glas, videz pa nič posebnega.

Samo da Manca NI kredita dobila, in ne more plačat samopromocijskega  prispevka v suzi, in se je k delu spravila sama.  Mon je zastonj, in vsakič pod drugim imenom 😜

Očitno na vsak negativen komentar je plehek odgovor ( prav tipičen) in potem še 3-4 hvalospevi. Prav klišejsko.  Tako kot kura v svojih pedertemah.    Recept je znan.

Pogrešam jo, ni je več veliko slišati na Tv ali na radiu.

Najbrž se je komu zamerila.

Lepo poje, veliko lepše kot nekatere razglašene pevke, ki jih neprestano vrtijo.

Wtf …, 17.05.2023 ob 19:22

O kakšni vrhunski pevki se tu govori    🤨…o kakšni glasbi vi to  .  Kdo to posluša ? Stare babe ob goveji župi v dso- ju na radio ognišče ker drugega ne lovi.  Špik  ..to je kobila iz Tržiča?!?    Vse kar se spomnim o njej da je enkrat v trač cajtngu jokcala, da ji je najemodajalec v stanovanje hodil in gate ovohaval .

Zgleda kot  od salomejca dvojnica  🙄  jbm  kakšna skladna lepotica…🤐

A to sama te poste na mon klofa al kaj?    …

Se strinjam. Okusi so pac razlicni in pri nas se najbolj prime takle pofl ki gre hitro v uho kaj cmo

Moje prvo vprasanje ob prebiranju je bilo, kdo sploh to poslusa in me je sokiralo koliko ljudi je to. Upam, da ste vsi cez 70 let stari, ker drugace se primem za glavo.

Manca828, 18.05.2023 ob 13:04

Ima u Ljubljani 120 kv veliko stanovanje, lastniškega, v Rožni dolini.. Vozi Tiguana sponzorskega.. Res je izredno lepa. Smo sosedi..

Zdaj ima T-ROC-a. Je na instagramu kar jamrala, ko so ji Tiguana zamenjali za ta mala jajčka.

V Rožni stane tam ko ima ona flat, 70 kv m veliko 450.000e..120 pa okoli 600.000e

Anonimno 10899, 19.05.2023 ob 09:52

Moje prvo vprasanje ob prebiranju je bilo, kdo sploh to poslusa in me je sokiralo koliko ljudi je to. Upam, da ste vsi cez 70 let stari, ker drugace se primem za glavo.

V moji blizini poslusajo aktual kjer se takle vrti VSI! Ja, ne mors verjet, 20letniki in 60 letnice in vsi vmes. Groza! Zame je slo muska priblizno tako-glasbenik gre zjutraj na wc, vzame s sabo blokec, napise note, potem besedilo-1 2 3, poljubi me zdaj ti, dez pada a me.mas kej rada, hojladri opa opa manifiko ma jaja od oka…in evo-slovenija ima nov hit! Priblizno tolk truda je vlozeno. Se dobro da nam sidarta dviguje povprecje

…ampak res, dobesedno besedila iz sekreta.   Če ima drisko je humpacumpa, če je pa zaprt pa balada.  Razen unadva jan in zoran …tedva si ga pa še praskata zraven. En je z divjimi zvermi obseden drugi pa s psicami

Ta je gotovo nastala na sekretu ob opravljanju velike potrebe.

Ona me ljubi, 20.05.2023 ob 13:27

Ta je gotovo nastala na sekretu ob opravljanju velike potrebe.

Te pesmi ne poje Manca, ampak Vili Resnik, avtor je pa eden najboljših tekstopiscev pri nas, Rok Lunaček. Zakaj tak žaljiv zapis?

Kakšen lep kompliment ji je Primož dal na instagramu

snemamo 25-ti spot…
za tvojo 50-to pesem
v zadnjih 20-tih letih!
In ti si še vedno huda k pajk! (srček)
#caricamarica

New Report

Close