Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek manca špik – visooooka

manca špik – visooooka

neverjetno, ampak zmeraj, k vidim Manco Špik, izgleda še nekaj cm višja kot prejšnjič

res izgleda ogrooomna

kolk pa je visoka

1,92 m

a čist zares, al kaj?

aha aha

Nič ženskega ni na njej, kot moški je.

Roko2 potem je pa še nisi nikoli videl , ker take dihaš 🙂

http://img.rtvslo.si/upload/Kultura/glasba/manca_spik_-_marinero_show.jpg

V primerjavi z unima dvema za njo ni nič manj seksi

Eh, ženske ne naredi telesna višina, ne joški, ne rit… Ženska je “ženska”, ko izžareva tisto nekaj, pa četudi ima 10 kg preveč.

Manca pa. Kaj vem. Meni neke ženskosti ravno ne izzžareva in tudi ta pretirana višina – seveda zanjo ni kriva popolnoma nič, ji ni v plus.In ja, ta višina je šla čez tako mejo, da so se proporci porušili, ker tam do 1.80 m večina proporce še ulovi, potem je pa že težko. Pa saj enako velja za moške. Ko pogledam kake 2.20m košarkarje na tistih pričjih nogicah in še vsemi drugimi disproporci … pač, smo se zasrali s tem divjanjem v višino. ja, tud ta pretirana rašča nas bo ugnobila…

Ne razumem. Najprej pravis, da zensko ne naredi visina, joski in rit, potem pa, da je to dekle pretirano visoko in da zato nima proporcev in zato ni zenstvena?

Eh, vem, da sem se zelo nerodno izrazila, pa se mi ni dalo popravljat.
Za prvim stavkom še vedno stojim in po moje se težko z njim kdo ne strinja. Ali pač. No, Manca po mojem mnenju ne izžareva ravno veliko te ženstvenosti, s čimer njena višina nima nič. Je pa sicer čisto v redu punca. Glede proporcev pa čisto ozko gledano, ja, je disproporcionalna, tako kot večina, ki preseže eno absolutno zgornjo mejo. In ta disproporc ji pri “neženstvenosti” šteje v še večji minus. Nekaj takega je moje mnenje, no.

Kot sem rekla, proti Manci kot osebi pa nimam nič. In tudi ni tako zelo zelo neženstvena, kot eden zgiraj piše, da je kot moški. Tako hudo ni.

Na televiziji meni izgleda zelo vitka, kot manekenka.

Ko sem jo parkrat videla čisto od blizu, pa nisem mogla verjeti – je daleč od tega, ker je je kr nekaj skupaj. Ni mi všeč, ker je taka široka v pasu.

Eh, koliko ljudi pa poznas, ki imajo idealne mere? :))

Kar se zenstvenosti tice, jo izzareva malokatera zenska. Se celo tistim, ki imajo ta car v sebi, ga prekrije zaskrbljenost in stres danasnjega zivljenja.

ena navadna kobila je.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ja a nisi ti tudi en visok pubec? A maš rajši bolj tamale ženskice, ker je bolj priročno za felacio? Ali pa so ti samo ljubše nenavadne kobile od navadnih?

???

http://www.mancaspik.si/press.php?Lang=SI&IDV=7&akcija=&prikaz1=&prikaz2=

Da sem jaz tako visoka bi se spremenila v moški spol. Zdaj res izgleda kot na pol dedec, zaradi višine in močnih kosti pa bi bilo lažje če bi bila moški. Enako velja za Rebeko Dremelj, to sta dve grobi možači brez talenta na slo sceni.

???

http://www.mancaspik.si/press.php?Lang=SI&IDV=7&akcija=&prikaz1=&prikaz2=%5B/quote%5D

ajoj, v resnici je 180?

:))))))))

lepa in postavna. Bravo za to slikico zgoraj. Marsikatera bi imela tako postavco.

Lep sončen pozdrav iz Ptuja

Evo, ne preostane mi drugega, da postanem moški, ker imam tudi jaz malo čez 180. Samo potem bosta imela otroka dva očeta?!

Evo, ne preostane mi drugega, da postanem moški, ker imam tudi jaz malo čez 180. Samo potem bosta imela otroka dva očeta?![/quote]

Seveda, edino pravilno!

Da imam jaz tako majhne prsi/strleca usesa/tanke ustnice/velik nos/velko rit/vstavi po volji in potrebi, kot imas ti, bi ne sla iz hise, da me kdo ne vidi!

Evo, ne preostane mi drugega, da postanem moški, ker imam tudi jaz malo čez 180. Samo potem bosta imela otroka dva očeta?![/quote]

Seveda, edino pravilno![/quote]
Ja OK, ampak mama še vedno manjka. Pol si moramo eno najti. Takšno, popolno 172 cm visoko.

meni se zdi čisto fejst bejba, dvomim, da bi se je kateri od vaših mož ali fantov branil.

Da imam jaz tako majhne prsi/strleca usesa/tanke ustnice/velik nos/velko rit/vstavi po volji in potrebi, kot imas ti, bi ne sla iz hise, da me kdo ne vidi![/quote]

madonca saj izgledam kot kaka čarovnica:))) jap, sej zato pa kar za kompom ždim:(

New Report

Close