Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mandarine z balkana

mandarine z balkana

Danes sem kupila mandarine v Mercatorju. V eni mandarini, ki jo je hči veselo jedla je bilo polno črvov. Ampak ne pod lupino, ampak v krhlju, torej pod tisti tanko, prozorno kožico. Do sedaj nisem vedela, da imajo črvi radi mandarine. Hudiča, pa glih 3 kg sem jih kupila.

ojej, pa ravno sem se najedla mandarin, danes kupljenih v mercatorju, upam, da niso tudi moje vsebovale neželjenih gostov… :/
v katerem kraju pa so bile kupljene?

jao v eni mandarini je našla črve…in kaj zdaj???
verjetno hočeš le slabo reklamo za mercator narest :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

V hipermarketu v Ljubljani na Celovški. Moja hči je skoraj bruhala, ker je eno mandarino že pojedla, drugo paje ravno slastno basala v usta. In potem zagleda tele črvičke in začne jokat in se davit. Meni je bilo sicer smešno, po drugi strani pa tudi nagnusno. Sicer pamalo beljakovin namesto čokolešnika ne škodje 🙂

Ja tožbo bom vložila :))))

Resno: Jasno mi je, da so črvi v jabolkih, hruškah, češnjah,… ampak v mandarinah jih pa res še nisem zasledila.
Ampak so pa vseeno dobre 🙂

so sigurno bli črvi? :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

ma sej so vsepovsod, da človek ne more več niti hrane normalno jest.

Hi, pol so ble pa verjetno neškropljene – bio? :))))))

JankoviĆ je kriv !!!!

Seveda, ker ga mora Debeljak poslušat in naročat tam kjer mu on ukaže!

Malo mesa ne škodi.

New Report

Close