Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mandre Pag

Mandre Pag

Je že kdo bil tam???
Plissssss kako je tam???

Minka

Bili, pred petimi leti. Prijetno manjše naselje individulanih hiš, kjer večina oddaja apartmaje turistom. Takrat sta bili tam dve manjši trgovini. Ob morju je speljana sprehajalna pot, asfaltirana, vendar popolnoma brez sence. Tudi plaža je brez sence. Večinoma skalnata. Je tudi ena majhna peščena, kjer je hitro gneča. Meni je bilo všeč, predvsem zaradi tega, ker smo bili v apartmaju oddaljenem nekje 50 m od morja in je bilo vse na dosegu roke. Smo se pa šli kopat tudi v Zrče in camp Šimuni. Takrat, razen da si se tam kopal, druge ponudbe ni bilo (npr. kakšna zabava zvečer). Mogoče ima kdo bolj sveže informacije.

Lp.

Mi gremo tudi v mandre letos………..komaj že čakam……

Kdaj pa greste???
Mi gremo tud…mamo apartma 50 m od plaže
Minka

enako……apartma angelica….konec julija……

Tudi mi gremo zopet (šestič) letos v Mandre. Meni je super, prva vrsta ob morju.

Pozdravljene!
Tudi mi gremo letos v Pag- Mandre (prvič).
Gremo pa v predsezoni: od 10-17.6.
Potem pa še nekam v avgustu.
Mene pa še neki zanima, ali je kaj igral- kakšno igrišče za otroke?
Pa ali je kakšen športni kompleks- beachvolley in podobno???

Hvala za vse informacije.

Upam, da bo morje dovolj toplo za se kopat 🙂

lp,Corazon

ja, nekaj malega igral imajo, če se pripelješ v mandre, na levo ob obali bolj proti koncu vasi. Mi gremo letos že tretjič, prva vrsta od morja, konec julija

lp

Monk, potem smo pa nekje blizu. Mi gremo pa začetek avgusta. Vi greste, mi pridemo?

Mi gremo letos tudi v Mandre prve dva tedna v juliju,kumi čakammmmmmmmm.

Hej a mi lahko kdo izda kakšen naslov apartmaja prva vrsta ob morju??
Mi imamo drugo vrsto (50 m)

Hvala

Mi smo bili lani z 11 mesečnim detetom. Moram rečt, da je bilo super- manjše mesto, z dvema trgovinama, igrala so na dveh lokacijah. Plaža je na dveh mestih peščena in mi konec junija nismo imeli problema s prostorom. Je pa res, da ni sledu o kaki senci. Kopat smo se šli tudi v Šimune, kjer je borova senca in oa kamp Straško, kjer je tudi senca, vendar na nobeni lokaciji ni preveč primerna plaža za male otroke.
Ja, pa v Mandrah sem pogrešala dober sladoled, zvečer se pa v lokalih ob obali kar dogaja, saj imajo žure, ki pa smo jih mi poslušali le s terase.

Tudi mi smo letos letovali v Mandrah na Pagu. Edino , kar je za pohvaliti je blizina plaze . Apartma je bil dotrajan , taksno opremo lastniki svojih stanovanj danes mecejo stran . Lastnik ne zna besede slovensko , ne razume popolnoma nic…Torta na cesnji pa je bila res mocna nevihta – za kar lastnik seveda ni kriv-pri kateri se je v mocnem vetru poskodovala plasticna miza.V takem neurju ne mores NIC …., sunek vetra pride v trenutku…No in miza je ni najbolje odnesla , malo je pocila pa ne toliko , da ne bi bila vec uporabna . Gospod Noveselac nam je MIZO GOSTOLJUBNO ZARACUNAL 50 EUR-NAVADNO PLASTICNO MIZO …..Res se sprasujem , kam bi mizo lahko pospravili pred neurjem -v apartma .. kako -skozi dimnik …
Miza po moje caka naslednjega srecnika pa naslednjo nevihto- ce pa bo lepo vreme , bo nasel kaj drugega— 50 eur vam ne uide … bo g. Vlado Novoselac ze kaj nasel. Skratka ne hodite v apartmaje Mandragora v Mandrah. Cena do konca letovanja zaradi VREMENSKIH NEPRILIK LAHKO ZELO NARASE.Ze sencnika skorajda nismo upali uporabljati–je veter pa se polomi …, pa nikoli dosti pospravljeno , pa uletavanje v apartmaje , ko te ni tam…Skratka , izogibajte se apartmaja Vila Mandragora -ma kaksna vila , potem je moja hisa luksuz od luksusa..

Nikar v vilo Mandragora v Mandre na morje,če hočete imeti dopust…v 10 letih letovanja na hrvaškem je bil to najslabši dopust.Lastnik
katastrofa,stalno nadziranje in pripombe,na koncu plačilo še za čiščenje,čeprav smo pustili čisto

New Report

Close