Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maneskin – Elvis Presley priredba

Maneskin – Elvis Presley priredba

* performerje

Odgovor na objavo uporabnika
Sej vem :))), 30.07.2022 ob 11:48

kdfhsp, 30.07.2022 ob 11:38

Sej vem :))), 30.07.2022 ob 11:24

Da jih nihče niti ne POZNA. Kar pomeni….     maneskin who?!?

sej veš  :)))

In koga to zanima? Zakaj potem sodeluješ v temi?

DA ti dotajčim,zakaj se večini folka njihova muzika zdi u koorcu…za razliko od tebe.  Mnenje pa take fore…sej veš :))))

Maneskin, ki so že osvojili svet, pa v jok. :))

No takole, 30.07.2022 ob 16:16

Imamo  glazbenike.

In imamo perforje.

Slednji so  drugo .

E pa – baš vi možda imate kot vas  glazbenike, mi v Slo imamo pa glasbenike ….

Ne , ne drži: Maneskin niso nobeni “performerji”. So odlični glasbeniki, oddelanih imajo že vsaj 7 turnej po Evropi v zadnjih 5ih letih.

Ker pa nisi očitno dal/a nikoli skozi določenega glasbenega izobraževanja v profi smeri, pa kdaj stal/a takole morda na odru pred 10, 30K poslušalci, ne veš ; morda res pojma pojma nimaš, kaj pomeni it na turnejo. Živet v bivalniku busu 3-4mesece na poti in šekoncertirati.

Oni niso samouki. So vsi 4je nadpovprečni talenti, ne samo na glasbenem podroćju -sami pišejo tudi besedila.  Damino  govori  poleg italijanščine še  angl. odlično, kot da je native, potem še francosko in špansko. Enako Viktorija- glede na to da so Italijani večinoma zelo “trdi”  za učenje tujih jezikov.

Zadnja njihova AVTORSKA pesem pretočena 100 milijonkrat, v dveh minutah razprodana turneja, ampak buhu en monovc nas ne posluša.

:))))))))))))))))

To, da jih bodo kmalu vsi pozabili, poslušamo že od Evrovizije. 🙂

A maneskin so svetovno popularni? Kje? In od kdaj? Od Eurosonga..lani ? .  A tolk kot un model ” bradata pevka”.  In lordi in njihovo kruljenje, pa še kakšni bizarniki bi se našli Pa letos Ukrainci?   Pa ja. Sej so imeli Mahmuda v času popularnih  migrantov

Eurovizija in zmaga tam. Ali je podkupnina ali pa frikshow , ali pa oboje.

Eni izmed bolj bednih,sramota za Italijo in njihovo sceno  . Glede na to kolik jih imajo.  Boljše da bi za koga drugega plačali.

očitno nimaš pojma, 30.07.2022 ob 16:31

E pa – baš vi možda imate kot vas  glazbenike, mi v Slo imamo pa glasbenike ….

Ne , ne drži: Maneskin niso nobeni “performerji”. So odlični glasbeniki, oddelanih imajo že vsaj 7 turnej po Evropi v zadnjih 5ih letih.

Ker pa nisi očitno dal/a nikoli skozi določenega glasbenega izobraževanja v profi smeri, pa kdaj stal/a takole morda na odru pred 10, 30K poslušalci, ne veš ; morda res pojma pojma nimaš, kaj pomeni it na turnejo. Živet v bivalniku busu 3-4mesece na poti in šekoncertirati.

Oni niso samouki. So vsi 4je nadpovprečni talenti, ne samo na glasbenem podroćju -sami pišejo tudi besedila.  Damino  govori  poleg italijanščine še  angl. odlično, kot da je native, potem še francosko in špansko. Enako Viktorija- glede na to da so Italijani večinoma zelo “trdi”  za učenje tujih jezikov.

dejansko nimam pojma. Dvakrat berem od njih, obakrat na monu, poslušal dva komada, za oba zvedel na monu. Pač poslušam glasbo, ki mi paše, ta mi ne. In se zaradi tega ne mislim opravičevat nikomur. Minili so časi ko sem poslušal evrosong… desetletja.

wd40a, 30.07.2022 ob 19:11

dejansko nimam pojma. Dvakrat berem od njih, obakrat na monu, poslušal dva komada, za oba zvedel na monu. Pač poslušam glasbo, ki mi paše, ta mi ne. In se zaradi tega ne mislim opravičevat nikomur. Minili so časi ko sem poslušal evrosong… desetletja.

Oni so odšli na Eursdong za “zabavo”,  da zmorejo zmagat tudi tam – oni so imeli že svoj “bazen” rednih obiskovalcev koncertov krepko pred tem Eurosongom, na njem so zmagali pa s svojim avtorskim komadom in besedilom, z “globokim”  sporočilom. Tisti, ki razumemo in znam italijansko,  še kako razumemo pomen te pesmi v tistem času njihove zmage.

Ti verjamem, da ne poslušaš Eurosonga in niti ne obsojam tvoje izbire glasbe.  Kot niti se nimaš komu zaradi tega z opravičevat na MON ali kje drugje 🙂
Vsak ima  seveda svoje pravo na glasanje, pravo na svoj dih, prdec, kih in na svoj izbor glasbe. It’s free country.

Måneskin so bili pa že mnogo prej pred SanRemom in Eursongom medijsko prepoznavni, imeli že 4 tureneje za seboj.  Vemo tisti, ki spremljamo  sodobno in rock italijansko glasbeno sceno.

Šli  so za svojo  zabavo  s svojim novim avtorskim komadom; pa ne zato, da bi njim bila to odsokočna deska za naprej, zdaleč od tega. Oni niso bili pred to zmago noben beznica bend, že precej slavni in zaželeni med določeno poslušalsko klientelo.

Če nisi  pa glasbenik talentiran in obrazovan “po rukama i po nogama”, pa določenih stvari tudi ne moreš razumeti.  🙂

no če so pa eni od teh tanovih, ki so polni sporočil, mi pa še posebej dol visi. S tem mislim na voke sceno, ker teh usranetov sem pa še posebej sit.

eurosong bede, 30.07.2022 ob 18:28

A maneskin so svetovno popularni? Kje? In od kdaj? Od Eurosonga..lani ? .  A tolk kot un model ” bradata pevka”.  In lordi in njihovo kruljenje, pa še kakšni bizarniki bi se našli Pa letos Ukrainci?   Pa ja. Sej so imeli Mahmuda v času popularnih  migrantov

Eurovizija in zmaga tam. Ali je podkupnina ali pa frikshow , ali pa oboje.

Eni izmed bolj bednih,sramota za Italijo in njihovo sceno  . Glede na to kolik jih imajo.  Boljše da bi za koga drugega plačali.

Dej se raje ugrizni v prste da ne bodo bedarij trosili po tipkovnici in se ne smeši s takimi zapisi.

wd40a, 30.07.2022 ob 19:34

no če so pa eni od teh tanovih, ki so polni sporočil, mi pa še posebej dol visi. S tem mislim na voke sceno, ker teh usranetov sem pa še posebej sit.

Na ITA sceni so še kako prepoznavni že od  leta 2016 🙂

ITA scena se je zame zaključila z Al banom in Romino Power.

ok, fant ima odličen vokal, nastop in karizmo. Tudi drugi člani so cute. Čeprav meni je bila še vedno najboljša Mariah v mladih letih.

.https://www.youtube.com/watch?v=tov22NtCMC4

wd40a, 30.07.2022 ob 19:49

ITA scena se je zame zaključila z Al banom in Romino Power.

Ma ne, no. .Navadna šlagerista.

Toto Cotugno: Lashatemi cantare……… Pa Eros Ramazzotti: I belng to You z žgaljivo Tino Turner…. pa Giana Naninni: I mashci…..  To so bila leta hitov na svetovnih lestvicah.

mi ne sede njihova glasba, ampak tip ma res dober glas in tale priredba je ok, nebi si ga pa dala na playlisto ..

Koga sploh briga tvoje mnenje, luzer generični in alkoholik??

za fegeta wd40a

Naj še jaz nekaj dodam. Ne poznam kaj dosti Maneskinov. Je pa zame Elvis Presley eden daleč najbolj precenjenih glasbenikov. Tip je zaslovel s pačenjem med petjem. Njegovo petje je porazno. Presley je bil zasvojen z drogami, alkoholom, junk foodom in vsem možnim.

Damiano senza parole é No. uno, 30.07.2022 ob 15:17

Mushroom, 30.07.2022 ob 15:07

Elvis je Elvis

Za točno ta komad se ne strinjam; sem sicer glasbenica.

Pa poslušaj original  iz leta 1968:

.https://www.youtube.com/watch?v=QEV_SEN8C3E

.https://www.youtube.com/watch?v=xA142IsjQiE

– preveč trermola v Elvisovem petju  se je videlo, da je bil nervozen, tonsko na določenih pasažah niti ni zadel ( če smo b rutalno iskreni :). Ja, besedilo da misliti – tako leta 1968,kot danes. Ampak način odpetja je pa Damianov zagotovo bolj profi, neforsiran, po eni strani skuliran, po drugi pa nesramno realno brutalen – glede na vsebino teksta in sporočilo.

Damiano ta komad odpoje zelo umirjeno, a vseeno tako raskavo,  seksapilno in brutalno kruto realno, brez preveč tipičnega tremola oz. nujnega vibrata ( tresenja glasu).

Verzija od Elvisa je mojstrovina bila takrat, sedaj in bo še 100 let…

Mushroom, 30.07.2022 ob 22:57

Verzija od Elvisa je mojstrovina bila takrat, sedaj in bo še 100 let…

Za tvoja ušesa in oči da, za moja  ne.

Elvis je Elvis, neponovljiv, ostalo so imitacije, še njegov zadnji koncert je odpel brezhibno:

.https://www.youtube.com/watch?v=4svkR46CesI

Podobno kot naš rok ferendja ali kaj so že rok and band. Lahko s s tujim kurcem po koprivah mlatit.

Misan, 30.07.2022 ob 23:48

Podobno kot naš rok ferendja ali kaj so že rok and band. Lahko s s tujim kurcem po koprivah mlatit.

to je bilo tudi sranje na kvadrat.

Vsi ki se šlepajo na priredbe s tujim kurcem opletajo.

Elvis ima komadov malo morje.  Kakor koli ga obrneš in kar koli je že konzumiral ..on je legenda.  Pa še kdo. Tile maneskin tega na žalost ne bodo dosegli .Prehitro so na priredbah. Glas in nadarjenost jim ne pomaga prav nič.

Govorim iz stališča   nas   /Mi kateri smo odraščali kot rock generacija  …Stonsi ,Led zeppelin, Gunsi,Motle crue,ac/dc,skidrow,  Billy Idol,U2   itd itd    .

Z406, 31.07.2022 ob 07:50

Vsi ki se šlepajo na priredbe s tujim kurcem opletajo.

Elvis ima komadov malo morje.  Kakor koli ga obrneš in kar koli je že konzumiral ..on je legenda.  Pa še kdo. Tile maneskin tega na žalost ne bodo dosegli .Prehitro so na priredbah. Glas in nadarjenost jim ne pomaga prav nič.

Govorim iz stališča   nas   /Mi kateri smo odraščali kot rock generacija  …Stonsi ,Led zeppelin, Gunsi,Motle crue,ac/dc,skidrow,  Billy Idol,U2   itd itd    .

Elvis Presley je isto kot Justin Bieber danes. Elvisu praviš pač legenda zato ker je pač slaven. Slava pa še ne pomeni kvaliteta. Tako zelo slaven pa je bil, ker je bilo to takrat nekaj novega, rock’n’roll. Danes je to že tisočkrat izpeto.

Njegov glas je žalost. Komadov sploh ni on pisal ampak so mu jih pisali nešteti drugi. Elvis Presley je bil samo produkt založb in podjetij tistega časa.

Maneskini vsaj pišejo sami komade.

New Report

Close