Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style manikura v Sparu

manikura v Sparu

A si je že katera dala uredit roke v Sparu in kako ste bile zadovoljne?

Moji dve prijateljici, stane okrog 2.000, obe sta bili zelo zadovoljni.

Parkrat so mi uredili uredili roke in sem bila zelo zadovoljna. Jaz si dam samo osnovno manikuro in stane 1.000 sit. Priporočam.

Zelo v redu. Francoska zdrži cel teden brez problema, pa tudi, če si daš samo navado je dobro.Je kar vredno svoje cene.

Sama sem z njimi zelo zadovoljna. Ponavadi sem si dala francosko (2.000sit), ampak zdaj že nekaj časa nisem bila, ker so se mi nohti popolnoma polomili in čakam, da malo zrasejo. Priporočam!

Tudi meni jebilo zelo vsec in prjetno, vendar se mi zdi 2.000 SIT (francoska)veliko za samo 1 teden…

Meni se pa zdaj zdi zelo poceni. Sem bila pri Stevotu na frizuri in sem vidla, da žena dela tudi manikuro. Za hec sem vprašala, koliko računa za nego…..
Prvi obisk je 5000!, ker je 33% popusta, lahko si zračunaš, koliko je vsak naslednji obisk…
Tako, da grem sigurno kar v City…

LP Damjana

Jst sm pa slišala, da je v btc-ju (zraven Witboya) manikura zastonj. A pa je to res?

punce,tako isto (ce ne se boljso) manikuro si z malo znanja naredite lahko same doma.Kaj potrebujete ? eno limono,en dober lak in pilico za oblikovanje! Tudi jaz sem pred casom hotela iti tja,ampak se mi zdi brezveze dajati z stvar,ki jo lahko naredim sama doma tko priblizno 2000 sit.Nohte imam vedno lepo urejene in si raje za tako prihranjen denar kupim kaj drugega 🙂

New Report

Close