Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Manjša selitev znotraj LJ – selitveni servis?

Manjša selitev znotraj LJ – selitveni servis?

Selitveni servis Ljubičić, Čebelarska ul..

Vseeno pa malo izkoristi prijatelje in prijateljice. Tokrat bodo pomagali tebi, naslednjič pa ti njim. Se spomnim selitev študentov v tujini. Kadar sem šla na obisk so vedno nekoga selili. Če ne celotne prtljage pa modroce, ki so si jih sposojali za svoje obiske. Noben ni kompliciral, niti mi starši.

Selitveni servis vračuna v ceno poleg časa tudi pribitke za nadstropja brez dvigala – se je selil par let nazaj brat in je odhajal iz stanovanja v 4.ali 5.nadstropju (se ne spomnim točno) drugam v 2.nadstropje. Nikjer dvigala.
Selitveni servisi so imeli kar občutno višjo končno ponujeno ceno, kot pa je bila objavljena na strani.

Smo potem naredili akcijo, še par kolegov in kolegic in smo zvozili in znosili sami, brez servisa.

Mogoče pa moja izkušnja (če izpostim tisto s prijetalji in sorodniki in ko sem sama skoraj guznila) – frenda s karavanom ali kakšnim berlingo/kangujem za prevoz (cena kavice za uslugo + 5 e za benz) in dva študenta preko študentskega servisa (2x 7 eur za pol ure dela, samo gor znosita).

Sama živim v 5. štuku pa pogosto gor še bicikl nesem, kaj šele vrečke ali otroške šolske torbe. Ste mevžasti.

vzami kar koli, le Vatovca se izogni

New Report

Close